Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20221120-EM-2022-LKS-DAN-NOR-lagbilde-med-trofe-foto-Beate-Oma-Dahle-NTB.jpg
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Hold av datoen: Håndball-jentenes håndballskole

Påmeldingen til Håndballjentenes håndballskole åpner 19. april kl. 18.00. Kun 100 plasser - førstemann til mølla.

Er du mellom 13 og 17 år (årgang 2006–2010) og ønsker å utvikle deg som håndballspiller? Da bør du melde deg på Håndballjentenes håndballskole!

Håndballjentenes håndballskole arrangeres i samarbeid med Håndballjentenes hovedsponsor Gjensidige. Håndballskolen er for både gutter og jenter, og påmeldingen åpner onsdag 19. april klokken 18.00 på handball.no. Vi forventer stor pågang når påmeldingen åpner, så vær rask for å sikre deg en plass. 

Håndballjentenes håndballskole er for deg som vil ha det lille ekstra. Her vil du få muligheten til å lære av en verdensmester – uansett hvilken posisjon du spiller i. Flere av Håndballjentene vil være til stede, og håndballøktene ledes av blant andre landslagssjef Thorir Hergeirsson og landslagstrener Tonje Larsen.

Du trenger kun grunnleggende håndballferdigheter for å delta, og det vil være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter, samspill, glede, mestring, samhold og nye vennskap. I tillegg vil du få lære mer om fysisk trening, kosthold og ernæring, og MOT kommer for å snakke om press/prestasjon og mental helse.

Håndballjentenes håndballskole finner sted i Nadderud Arena, Bærum og tilstøtende haller fra 16.–18. juni 2023.

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, og det er ikke mulig å reservere plass. Prisen er fastsatt til kr. 2 500,- og inkluderer tre dagers håndballskole, utstyrspakke, alle måltider, sosiale aktiviteter og foredrag.

Ved spørsmål om Håndballjentenes håndballskole, ta kontakt med Norges Håndballforbund.

Vi ønsker å inkludere flest mulig til vår håndballskole. Norges Håndballforbund og Gjensidige har derfor bevilget midler i et eget fond for å hjelpe spillere/familier som opplever økonomien som en barriere mot å melde seg på. For å søke om støtte fra dette fondet, eller ved andre henvendelser knyttet til Håndballjentenes håndballskole, ta kontakt med Norges Håndballforbund.