Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20221120-EM-2022-LKS-DAN-NOR-lagbilde-med-trofe-foto-Beate-Oma-Dahle-NTB.jpg
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Håndballjentenes håndballskole

Håndballjentenes Håndballskole 2024 er fulltegnet og påmeldingen er stengt.

Håndballjentenes håndballskole er et samarbeid mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund.

Dette er håndballskolen for deg som vil ha litt ekstra. Her vil du få muligheten til å lære av en verdensmester – uansett hvilken posisjon du spiller i. Flere av Håndballjentene vil være til stede, og håndballøktene ledes av blant andre landslagssjef Thorir Hergeirsson og landslagstrener Tonje Larsen.

Du trenger kun grunnleggende håndballferdigheter for å delta, og det vil være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter, samspill, glede, mestring, samhold og nye vennskap. I tillegg vil du få lære mer om fysisk trening, kosthold og ernæring, og MOT kommer for å snakke om press/prestasjon og mental helse.

Håndballskolen er ikke bare for jenter – her er alle velkomne!

Dette sier landslagssjef Thorir Hergeirsson om håndballskolen:

- Håndballjentene og Gjensidige har hatt et inspirerende og tett samarbeid i over 31 år. I løpet av denne tiden har vi gjort mye spennende sammen, og det gjør vi også i år. Fra 27. til 29. september inviterer vi håndballglade ungdommer i alderen 13-17 år til en inspirerende håndballhelg på Håndballjentenes håndballskole. Meld deg på – det blir skikkelig gøy!

Håndballjentenes håndballskole finner sted i Nadderud Arena, Bærum og tilstøtende haller fra 27.–29. september 2024. Tidspunktet for håndballskolen er endret på grunn av Håndballjentenes deltakelse i OL i Paris.

Om du er mellom 13 og 17 år (årgang 2007–2011), gutt eller jente, er du velkommen til å delta.

Vi ønsker å inkludere flest mulig til vår håndballskole. Norges Håndballforbund og Gjensidige har derfor bevilget midler i et eget fond for å hjelpe spillere/familier som opplever økonomien som en barriere mot å melde seg på. For å søke om støtte fra dette fondet, eller ved andre henvendelser knyttet til Håndballjentenes håndballskole, ta kontakt med Norges Håndballforbund.

Håndballjentenes håndballskole er et samarbeid mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund.

Håndballskolen arrangeres 27. til 29. september i Nadderud Arena, Bærum og i tilstøtende haller. Nadderud Arena er hovedarenaen for håndballskolen, det er her vi har registering/oppmøte, teori, måltider og hvor vi avslutter hver dag. Adressen til hallen er Haukeveien 11, 1357 Bekkestua.

Til deg som deltar: 

Om du er mellom 13 og 17 år (årgang 2007-2011), gutt eller jente, er du velkommen til å delta!

Som deltager vil du få muligheten til å lære av de beste. Landslagssjef Thorir Hergeirsson og landslagstrener Tonje Larsen kommer, og det samme gjør flere av Håndballjentene. De vil gå gjennom hvordan man trener håndballtaktisk og håndballteknisk, og ikke minst hvordan man trener styrke på de ulike alderstrinnene. I tillegg kommer MOT for å snakke om press/prestasjon og mental helse. Det er satt sammen egne øktplaner og treningstips for håndballskolen - og Håndballjentene, Thorir og Tonje gleder seg til å lære de bort!

Deltagere vil bli utstyr med en utstyrspakke, som deles ut ved ankomst dag 1.

Program:

Programmet offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Pris:

Deltagelse på Håndballjentenes håndballskole koster kr. 2 500 per deltager. Prisen inkluderer tre dagers håndballskole, utstyrspakke, alle måltider og foredrag. 

Måltider: 

Vi ønsker å sette et særlig fokus på kosthold, og legger til rette for at det skal være smarte matalternativer på håndballskolen. Evt. allergier/intoleranser oppgis ved påmelding. 

Overnatting: 

Det legges ikke opp til felles overnatting i forbindelse med håndballskolen, men NHFs samarbeidspartner Scandic Hotels tilbyr rabatterte priser.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post.