Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-MyGAme-illustrasjon.jpg

Skal se på strømming av breddeidrett

Et bredt sammensatt utvalg skal se på rutiner for strømming og filming fra breddeidretten.

Det opplyser Norges Idrettsforbund onsdag morgen. Les hele deres pressemelding her!

Utvalget består av både eksterne stemmer og representanter fra idretten, med Kristin Veierød som utvalgsleder. Veierød er advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort. Hun får med seg blant andre tidligere kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen. Norges Håndballforbund vil være representert ved generalsekretær Erik Langerud.

Utvalgsarbeidet skal resultere i overordnede anbefalinger, og gi norsk idrett og Idrettsstyret et godt grunnlag for eventuelle nye vurderinger av retningslinjer for strømming/filming i breddeidretten, fremgår det av NIFs kunngjøring.

Les også: