Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

mygame-kamera2.jpg
Foto: MyGame

Info om streaming-tjenesten MyGame

MyGames sportskameraer installeres fortløpende i haller landet over. Mer informasjon om tilbudet her!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne informasjonsteksten er også blitt sendt direkte til samtlige norske håndballklubber.

Kjære håndballklubb!

Norges Håndballforbund (NHF) har inngått et samarbeid med MyGame om filming av norsk breddehåndball, som også involverer TV 2 og Norges Idrettsforbund. MyGame monterer stadig flere sportskameraer i haller og på arenaer i hele Norge, og arbeider mot vårt felles mål om å gjøre breddehåndballen langt mer synlig i sesongene som kommer.

Personvern er viktig for oss alle. I samarbeid med MyGame sender vi derfor ut denne informasjonen til alle håndballklubber, slik at alle kan informere sine respektive lag og spillere om både den enkelte spillers og lagets personvernsrettigheter og muligheter til å reservere seg.

Det er allerede montert kamera på en rekke baner. Der vil deltagende lag kunne se kampene sine igjennom MyGame sine apper og TV 2 Play. Foreldre, besteforeldre og andre tilhengere av laget kan dermed også se kamper uten selv å være til stede på tribunen, både når de spilles direkte, og i opptak når det måtte passe dem.

Man kan laste ned MyGame sine apper for iPhone og Android-telefoner for å se kampene. Tjenesten ligger også på TV2 Play.

Sportskameraene installeres fortløpende i haller landet over.

Ønsker din klubb å få montert MyGame-kamera på deres hjemmearena? Da kan dere kontakte MyGames utrullingsteam på kontakt@mygame.no. Du finner mer informasjon her.

Informasjonen vi har samlet her, ønskes delt til alle aktive spillere og lag. Det er spesielt viktig at alle berørte i de klassene som er åpnet for streaming, det vil si fra 15-årsklassen og eldre, får informasjon om muligheten til å reservere seg mot at en spillers navn synliggjøres, eller mot at kampen blir filmet.

Liste over hvilke kamper som filmes finner dere her.

Informasjon om dette breddeprosjektet finnes både på NIF og NHF sine nettsider, i tillegg til nettsidene til MyGame.

Personvern:
Alle forhold knyttet til personvern blir ivaretatt i henhold til lov- og regelverk, i samarbeid med Norges idrettsforbund (NIF). Vi har også vært i dialog med Datatilsynet. MyGame vil ikke behandle personopplysninger om involverte i kampene for andre formål enn å levere strømmetjenesten til publikum.

Personreservasjon mot filming og/eller navn-visning i Min Idrett:
Sammen med NIF og Norges Håndballforbund har MyGame nå lagt til rette for at reservasjon håndteres i Min Idrett. For å reservere enkeltpersoner mot filming, kan man altså logge seg inn i Min Idrett og gå til Personvern/Reservasjon: https://www.minidrett.no/oversikt

Om et lag som helhet ønsker å reservere seg, er det lagt til rette for at dette kan gjøres direkte i TA.

Personer på hemmelig adresse:
Dersom en person involvert i kampen bor på hemmelig adresse, vil ikke kampen bli filmet, da de er automatisk reservert. Om vedkommende likevel ønsker at kampen skal filmes, kan dette kun gjøres om vedkommende selv manuelt skrur av reservasjonen i Min Idrett. Behandling av denne informasjonen skjer via NIF. MyGame får ingen opplysninger om hvem som har denne beskyttelsen.

Innsyn:
Dersom man ønsker innsyn i hvordan personopplysninger behandles, kan forespørsel om innsyn sendes til personvern@mygame.no.

Sletting:
Kampene vil være tilgjengelige for en begrenset periode i MyGames sluttbrukerplattform og i våre apper, og deretter slettes.

- Opptak av kamper i aldersklasser 15 år til 18 år slettes senest etter 60 dager.
- Opptak av kamper i aldersklasser 19 år og eldre slettes senest etter 90 dager.

Uønskede hendelser – stopp-knapp:
Norges Håndballforbund og MyGame har utviklet en stoppknapp som alltid er tilgjengelig i liverapporteringsappen. Denne benyttes av sekretariatet når uforutsette eller uheldige hendelser inntreffer i forbindelse med kamper. Mer informasjon om stoppknappen her.

Nyttig informasjon om sikkerhet, personvern og personvernerklæring:
- https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/skole-barn-unge/opptak-og-stromming-av-idrettsarrangementer-for-barn/

https://mygame.no/personvern-og-sikkerhet/

https://www.idrettsforbundet.no/om-nif/personvern-i-idretten/