Norge måtte se seg slått i semifinalen mot Nederland, og er dermed klare for bronsefinale.

Semifinaletap for rullestollandslaget

Norge måtte se seg slått av Nederland i semifinalen, og skal dermed spille bronsefinale i EM/VM.

Etter et fantastisk gruppespill som endte med norsk gruppeseier i gruppe A, var det søndag morgen klart for semifinale mot Nederland.

Kampen var jevn, og det var lenge målløst i Pousos hall i Portugal. Etter ti minutter fikk begge lag hull på byllen, etter gode målvaktsprestasjoner begge veier i åpningsminuttene. Det var Nederland som hadde initiativet, og ledet 3-1 inn mot pause.

Nederland fortsatte å ha overtaket i andre omgang, som tidlig viste seg å bli mer målfylt enn den første. Bortelaget hadde gått opp i en 10-3 ledelse etter halvspilt andre omgang, etter en god periode. Norge klarte ikke å ta igjen den nederlandske ledelsen, og måtte se seg slått 11-5.

Norge skal dermed spille om bronsemedaljen i sitt første mesterskap kl. 17:15, hvor de møter det tapende laget i kampen mellom Portugal og India. Kampen kan du se på ehftv.com.