Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lisens_skade_640x360.jpg
Illustrasjonsfoto.

Har du betalt lisens? Fristen er 1. september.

Husk at lisensen også dekker skader som oppstår på trening, derfor er det viktig å holde fristen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lisensen dekker skader på både trening og i kamp. Derfor er det viktig at du er forsikret selv om du ennå ikke har begynt å spille kamper.

Fristen for å betale lisens og være forsikret er 1. september 2022!

Her ser du hvem som skal betale lisens:

  • Alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet skal løse lisens fra og med det kalenderåret de fyller 13 år.
  • Ledere som føres på kamprapporten i NHFs kamptilbud, plikter også å løse lisens. Med NHFs kamptilbud menes Eliteserien, 1. og 2. divisjon (også kalt nivå 1-3), NM Senior, NM Junior, NM Beachhåndball, LERØYserien 18 og Bringserien 16 (det betales ikke lisens for ledere til de to sistnevnte før laget er kvalifisert). 

Utover høsten vil det bli gjennomført lisenskontroll på kamper.

Støtte til lisens

I år som de siste to årene kan enkeltspillere søke NHF om økonomisk støtte til dekning av lisensen. Alle lisensberettigede spillere som opplever økonomien som en barriere mot å drive håndball, kan søke om støtte via en egen søknadsportal. Søknadsfristen er 1. oktober. 

Det er den enkelte klubb som søker på vegne av spilleren, og som dermed også står ansvarlig for søknaden. Søknadsportalen finner dere ved å klikke her!