Pocket Valley

LM04 ScandIberico
Patrick Helland Anderson scoret åtte mål mot Sverige, og ble kåret til Norges beste spiller.

Jevn naboduell for U-gutta

Det ble en vekslende kamp mellom Norge og Sverige i ScandIberico i Nordstrand Arena torsdag.

Kampen endte uavgjort 27-27.

I onsdagens kamp var Portugal motstander for u-gutta (LM04), og etter en jevn kamp gikk Norge seirende ut.

Torsdag var det naboduell mot Sverige som sto for tur, og det var "söta bror" som fikk kampens første scoring. Det skulle ta to minutter før Patrick Helland Anderson satte Norges første scoring. Få sekunder senere var stillingen 2-2, og det neste kvarteret fulgte lagene hverandre som skygger til stillingen var 7-7.

De neste minuttene vant Sverige 5-0, og brått var de i ledelsen 12-7. Norge kom seg litt nærmere før pause, og ved halvtid var stillingen 12-15 til Sverige.

De første minuttene av andre omgang ble preget av redninger, tekniske feil og bomskudd begge veier.

Først etter nesten fem minutter kom omgangens første scoring, ved Norges Mikkel Solheim. Sverige holdt seg 3-4 scoringer foran den neste perioden, før Norge med åtte minutter igjen utliknet ved Emil Havsgård.

Avslutningen på kampen ble veldig spennende, og til tross for at Norge hadde ballbesittelse i kampens siste 30 sekunder, ble sluttresultatet 27-27.

Trener Johnny Jensen var fornøyd med poengdeling i intervju med SolidSport etter kampslutt:

- Jeg er jo fornøyd med at vi får poeng, men vi hadde ballen på slutten der og jeg syns kanskje vi skulle fått en sjanse ut av det... Alt i alt er jeg allikevel fornøyd med at vi kom oss tilbake i kampen. Vi gjorde noen bytter vi lyktes med, satte forsvaret bra, og det er mye bra å ta med videre.

Fredag formiddag er Spania Norges siste motstander i ScandIberico. Den kampen kan du streame her. Sendingen starter 10 minutter før kampstart.

Lars Eirik Larsen scorer på Sveriges målvakt Emil Holmberg Schatzl.
Lars Eirik Larsen scorer på Sveriges målvakt Emil Holmberg Schatzl. Foto: Svein André Svendsen