20210602 Johanne Nypan LK02 Foto Svein André Svendsen 640x360web.JPG
Johanne Nypan ble Norges toppscorer med seks mål.

Tøft nabooppgjør for juniorjentene

I lørdagens kamp i SOC, møtte juniorjentene Danmark. Det ble en tøff kamp, som endte med dansk seier.

I fredagens oppgjør endte det uavgjort mellom Norge og Sverige, i den første kampen i Scandinavian Open Championship som spilles i Kalmar i Sverige.

Lørdag var altså Danmark motstander for juniorjentene (LK02), og det ble en tøff opplevelse.

Førsteomgang ble preget av mange tekniske feil for de norske jentene, som etter kort tid lå under 2-0. Første norske scoring kom etter drøyt tre minutter, og generelt ble omgangen en målfattig affære sett med norske øyne.

Til pause var Danmark foran med hele 11 mål, på stillingen 8-19.

I andre omgang satt ting bedre for Norge. Tettere forsvar, og mer guts og driv framover. Allikevel hjalp det ikke stort, da de tekniske feilene fortsatte og redningene uteble.

Norge holdt likevel trykket oppe, og klarte om ikke annet å lede store deler av andreomgang.

I kampens sluttminutter fikk Norge en uheldig utvisning, som gjorde at de måtte avslutte kampen med én spiller mindre. Dette utnyttet Danmark til fulle, og de vant til slutt med 13 mål, 23-36.

Søndag formiddag møter Norge Nederland i siste kamp i SOC, og kampen kan streames HER fra klokka 1000.