Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bilde av årets regionale barnehåndballtrenere  sammen med Jan Ivar Lorentzen og Norsk Tipping
Fem av de seks regionale vinnerne fikk fortjent oppmerksomhet på årets topphåndballseminar.
Foto: NHF

Anne ble årets barnehåndballtrener

Det ble heder og ære på barnehåndballtrenere under årets topphåndballseminar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener. Alle barnehåndballtrenere over 18 år hadde mulighet til å bli nominert.
 
De regionale vinnerne hadde allerede vunnet en helg med topphåndball i Sandefjord, samt 10.000 kr til klubbkassa hjemme. Spenningen lå i hvem av dem som kunne stikke av med tittelen «Årets barnehåndballtrener». Den vant altså Anne Tveråen Sollie fra Hei IL og fikk dermed ytterligere 20.000 kr til klubben sin.
 
Årets barnehåndballtrener sammen med Jan-Ivar Loretnzen
Foto: NHF
 
 - Jeg er litt overveldet over helgens opplevelser! Det har vært utrolig spennende, motiverende og lærerik, forteller en veldig glad vinner.
 
- Jeg synes det er kjempeflott at Håndballforbundet og Norsk Tipping har fokus på alle de som gjør en innsats for barn og unge i håndballen. Så den prisen må jeg dele med veldig mange andre altså bl.a de andre regionale vinnerne. Det var veldig hyggelig å være sammen med de i Sandefjord.
 
Juryens begunnelse var følgende: 
 
 - Å kåre en vinner blant de seks regionale vinnerne, har for den nasjonale juryen vært nesten en helt umulig oppgave. Det er uten tvil at alle de regionale vinnerne med sin innsats gjør en stor forskjell for sin klubb og det nærmiljøet de er en del av. De brenner for barnehåndballen og er genuint opptatt av at alle barna skal bli sett, oppleve mestring og ikke minst føle tilhørighet og trygghet. 
De har bidratt til flere spillere til klubben og har hatt en stor betydning for at flere har fortsatt med håndball lengre.  Det er med andre ord ingen tvil om at alle disse er verdige kandidater til å bli kåret til Årets Barnehåndballtrener. Når det er sagt har juryen har landet på at Årets Barnehåndballtrener nasjonalt er: Anne Tveråen Sollie.
 
I tillegg til Anne fra Region Sør, var følgende trenere vinner i hver sin region: 
 
Trude Waagan Region Øst
Vibeke Nordbø Region Sørvest
Ruth Aarnes Moberg Region Vest
Guro Vedul Tronstad Region Nord
Janne Elisabeth Viken Region Innlandet 
 
Les mer om kåringen av årets barnehåndballtrener her.