Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220328 Årets barnehåndballtrener - avstemming.jpg

Stem på Årets Barnehåndballtrener

Nominasjonsperioden er omme og nå kan du stemme på din favoritt. Husk å stemme før 12. april.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener.

Fra 1.-20. mars kunne håndballinteresserte nominere sin kandidat som Årets Barnehåndballtrener. Mange flotte trenere ble nominert, og nå har de regionale juryene valgt ut inntil fem kandidater blant de nominerte som går videre til stemmeperioden. Siste frist for å stemme er 12. april, og alle over 18 år kan stemme én gang i løpet av perioden.

Stem på din favoritt her!

Slik fungerer kåringen:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. En regional jury som ledes av regionens barnehåndballansvarlig, velger ut inntil fem kandidater blant de nominerte fra sin region som går videre til stemmeperioden. Den med flest stemmer i sin region kåres til Årets Barnehåndballtrener Regionalt. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.