Annonse:
Gjensidige Cup 2023
Annonse:
Gjensidige Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ØIF jubler for seier
ØIF Arendal jubler for finale i sluttspillet.
Foto: May Elin Aunli

ØIF Arendal blir Elverums finalemotstander

Etter fire spilte semifinaler var det ØIF Arendal som sikret seg sluttspillfinale for menn.

Elverum har vært Norges klart beste herrelag denne sesongen med gull i serien, NM og i tillegg kom de helt til play off for kvartfinale i Champions Leauge. I REMA 1000-ligaen ble det et tap i siste kamp mot Drammen, utover den kampen avga de ingen poeng. I sluttspillet har det også gått greit for laget fra skogene som har tatt seg til finalen med færrest mulig kamper.

Elverum har vunnet de siste åtte sluttspillene (de to foregående årene er det ikke arrangert sluttspill grunnet pandemien). I år tok de sitt fjerde NM-gull på rad og ble seriemester for tredje gang på rekke. Altså ingen over - ingen ved siden.

ØIF Arendal kan dermed vente seg tøff motstand når finalene starter 1. juni. Sørendingene kom på en sjetteplass i serien, men spilte seg fram til NM-finalen der nettopp Elverum fikk hard motstand. I sluttspillet måtte de spille fire kamper i semifinalen mot Drammen for å sikre finaleplassen, og mandag kveld falt det på plass.

Finalene spilles best av fem kamper og er satt opp til 1., 4. og 8. juni. Elverum starter med hjemmekamp.

Les mer om REMA 1000-ligaen