Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-LM06-i-Frankrike.jpg
Guttelandslaget etter gårsdagens seier mot Frankrike. Det ble dessverre tap i kveldens kamp.

Tap for Guttelandslaget mot Frankrike

Guttelandslaget tapte siste kamp, men tar med mye positivt fra samlingen i Frankrike.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Guttelandslaget LM06 er samlet i Frankrike fra 13. til 17. april og har spilt sine aller første kamper i to oppgjør mot Frankrike. Den første kampen endte med femmålsseier til de norske gutta. Det ferske landslaget fikk det tøffere i kveldens kamp, som endte 33-20.

Trener Kristoffer Froestad oppsummerte kampen slik:

- Det ble en helt annen kamp enn i går, det ble mye rot og vi tapte med 13 mål. Det var litt mer rusk i maskineriet i denne kampen og vi gjorde mange tekniske feil, spesielt i førsteomgang. Gutta ble litt stressa og en feil førte til flere og det ble en vanskelig kamp. I andreomgang var vi allerede langt bak, men vi spilte bedre i angrep og kom til gode sjanser, dessverre brant vi en del skudd. På tross av tapet var det gode målvaktsprestasjoner i dag fra Tobias Odberg.

Selv om det ble en tøff kamp, er Froestad klar på at det er mye å ta med videre

- Vi dro med oss feil og slet med å skape trykk og vinne dueller. Samtidig er det er veldig lærerikt, og vi må trene på at det vanskelig og ta læring av det.

Alt i alt var Froestad veldig fornøyd med samlingen

- Det har vært en veldig fin samling. Det er første gang vi har vært ute og reist med gutta og det er enormt lærerikt å spille internasjonale kamper. Det er mange som har fått kjenne på det internasjonale nivået for første gang og gutta har fått kjent på både suksess og motstand som man lærer mye av.

KAMPFAKTA

Landskamp, LM06
Frankrike – Norge 33-20 (17-8)
Belfort, Frankrike

Norges lag og målscorere: Tobias Odberg, Mikkel Tobiassen, Amund Haugejorden Rist, Kristoffer Myren Romslo 1, Alex Molander, Trym Rongved Skui 2, Theodor Robertsen Østland, Jonas Ege 1, Gaston René Jean-Marie Denichou 1, Tobias Mehren Søberg, Herman Karelius Ringså Solberg 4, August Lind Oma, Colin Tønnesen 3, Casper Sundsbak-Gullaksen 3, Fater Assef Chalhoub 3,  Kristian Kibsgård 1
Frankrikes toppscorer: Tom Hurstel 5
Utvisninger: Frankrike 2x2 minutter, Norge 4x2 minutter

Les mer om Guttelandslaget LM06 her.