Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

EM 2022 i Ungarn og Slovakia
Foto: Annika Byrde / NTB

- Alle har sin rolle, alle er griseviktige

Akkurat nå flyter det bra for hele gjengen, rapporterer Sander Sagosen fra Slovakia før EM-møtet med Sverige.

- Det var fantastisk. En god dag på jobben og en fantastisk lagseier. En artig kveld!

Slik oppsummerer Sander Sagosen den etterlengtede seieren over Spania søndag kveld, der bredden i den norske troppen ble synliggjort på svært imponerende vis.

- Vi har mange spillere nå som er veldig gode, og som presterer veldig bra. Hvis én ikke presterer, så kommer det inn en annen og gjør det. Det er det det handler om her, sier Sagosen videre.

- Vi er et lag – og vi kjemper som et lag. Nå er vi 19 spillere som er med og bidrar. Alle har sin rolle, alle er griseviktige for at vi skal oppnå den suksessen vi drømmer om. Akkurat nå flyter det bra for hele gjengen, fastslår han – uten å virke det minste forbløffet:

- Nei, jeg er ikke overrasket. Vi vet jo hvilke ferdigheter vi har. Og så har du det som er så herlig med idrett - at med litt selvtillit og noen gode prestasjoner, så vokser både den ene og andre til å bli fantastisk gode håndballspillere.

Stemningen i gruppa er god, til tross for at smitteverntiltakene fører til at det er mindre bevegelsesfrihet enn i tidligere europamesterskap.

- Vi går mest rundt på hotellet og har det gøy. Vi tenker minst mulig på kamper og håndball, egentlig, unntatt i den tida vi er skjerpet og skal legge ned innsats i videoanalyser og trening og det ene og det andre. Utenom det prøver vi å ha det morsomt, le sammen og dra fokuset litt bort fra det som er veldig viktig, sier Sander Sagosen.

Sverige - Norge ser du på TV3/Viaplay tirsdag kl. 20.30.

Les mer om Håndballgutta