Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

LK02 i EM i Slovenia.
Johanna Fossum ble kåret til banens beste spiller mot Sveits
Foto: EHF

Storseier for Juniorjentene!

Juniorjentene reiser hjem fra Tsjekkia med tre seire i bagasjen etter å ha vunnet mot Sveits i siste kamp.

Juniorjentene (LK02) har denne uken vært samlet i Tsjekkia for å spille turnering. Etter å ha beseiret både Island og Tsjekkia, var det Sveits som sto for tur i dagens kamp for Juniorjentene. Turneringen endte med tre strake seire for de norske jentene, etter en solid siste kamp der mange spillere fikk vist seg frem.

Trener Bente Lunke Norum var fornøyd etter kampen

- Halvveis i førsteomgang klarte vi å riste av oss Sveits. Vi spilte disiplinert forsvar, hadde gode målvakter og mye fart fremover som gav oss mange sjanser. Avril Mikkelsen Frei viste fram duellstyrken sin fremover, og vi hadde to gode målvakter i Tora Tande-Elton og Johanna Fossum. Vi viste en bredde i et lag der alle bidro med sine kvaliteter. Det var en gjeng som la inn god innsats, viste mye idrettsglede og viste et tydelig ønske om å prestere som et lag.

KAMPFAKTA
Norge - Sveits 33-18 (18-10)
Cheb, Tsjekkia

Norges lag og målscorere: Camilla Hennig-Olsen (Oppsal) 1, Ronja Tjelmeland Vesterøy (Ålgård Håndballklubb) 6, Avril Mikkelsen Frei (Åsane HB) 7, Frida Brandbu Andersen (Fredrikstand Ballklubb) 2, Johanne Halseth Nypan (Byåsen), Fanny Skindlo (Tertnes Håndball Elite) 3, Henriette Espetvedt Eggen (Fyllingen) 1, Martine Kårigstad Andersen (Follo HK Damer), Johanna Fossum (Sola), Maria Bergslien Gald (Tertnes Håndball Elite) 2, Rikke Midtfjeld (Aker) 2, Selma Henriksen (Fredrikstad Bkl) 3, Lone Sandvik (Storhamar HB) 4, Lina Waage Mossestad (Fyllingen), Sanne Løkka Hagen (Flint) 2, Tora Tande-Elton (Ullern IF).
Sveits’ toppscorer: Norma Goldmann - 4.
Utvisninger: Norge 3x2 minutter, Sveits 1x2 minutter

Les mer om Juniorjentene her.