Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210602 Rikke Midtfjeld LK02 Foto Svein André Svendsen 640x360web.JPG
Rikke Midfjeld ble kåret til banens beste spiller mot Island
Foto: Svein André Svendsen

Juniorjentene vant i Tsjekkia!

Juniorjentene beseiret Island etter å ha skaffet seg en solid ledelse i førsteomgang.

Juniorjentene (LK02) er samlet i Tsjekkia for å spille turnering. I dagens kamp møtte de Island. Til pause hadde de norske jentene skaffet seg en solid ledelse på stillingen 8-14. Juniorjentene vant til slutt kampen 25-20. 

Trener Bente Lunke Norum hadde dette å si etter kampen

- Det var en bra førsteomgang der vi fikk satt forsvaret og kjørt tempo fremover. Vi hadde en fin flyt i angrepet og fikk til bevegelser vi har jobbet med på trening. Vi slet mer i andreomgang mot et offensivt Island, men vi klarte å holde avstand og vant kampen. Rikke Midtfjeld ble kåret til vår beste spiller. Kaja Røhne gjorde en god debut med scoring i første angrep. Hun gjorde en solid innsats bakover og hadde fine bevegelser i angrep som ga tre mål og to straffer.

Neste kamp i turneringen er mot vertsnasjonen Tsjekkia og spilles fredag 26.11 kl. 16.00.

Kampfakta

LK02

Island - Norge 20-25 (8-14)

Norges lag og målscorere: Camilla Hennig-Olsen (Oppsal), Avril Mikkelsen Frei (Åsane HB), Frida Brandbu Andersen(Fredrikstand Blk) 2, Johanne Halseth Nypan (Byåsen) 3, Fanny Skindlo (Tertnes Håndball Elite) 1, Henriette Espetvedt Eggen (Fyllingen) 5, Martine Kårigstad Andersen (Follo HK Damer) 3, Johanna Fossum (Sola), Kaja Røhne (Stabæk) 3, Julie Søfting Tovslid (Gjerpen HB), Rikke Midtfjeld (Aker) 5, Selma Henriksen (Fredrikstad Bkl) 2, Lone Sandvik (Storhamar HB), Lina Waage Mossestad (Fyllingen), Sanne Løkka Hagen (Flint), Maria Gald (Tertnes) 1

Islands toppscorer: Auour Ester Gestsdóttir

Utvisninger: Island 3x2 minutter, Norge 1x2 minutter. 

Les mer om Juniorjentene her.