Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Svein André Svendsen

Seier til Rekruttjentene over Sveits

Rekruttjentene vant deres siste kamp i Tsjekkia og de kan være stolte av 3 gode lagseire.

Rekruttjentene spilte lørdag formiddag sin tredje og siste kamp i turneringen i Tsjekkia. De møtte Sveits og vant komfortabelt 27-22.

På telefonen etter kampen kunne hovedtrener Wenche Halvorsen Stensrud fortelle at hun var veldig fornøyd. Jentene hadde godt med energi igjen til denne kampen, til tross for at de hadde spilt to gode, men tøffe, kamper dagene før. Det ble derfor også gjort mye bytter i dag og flere av de yngre spillerne fikk spille mye og presterte godt.

- Det begynner med andre ord å bli konkurranse i rekkene, kan Wenche melde.

De kom tidlig opp i en 8-2 ledelse og fikk derfor også tidlig god kontroll på kampen. Anniken Obaidli ble toppscorer med hele ni mål og Thale Rushfeldt Deila hadde også en veldig god dag i forsvar i dag. I tillegg la hun også opp til mange 7-metere i angrep. 

Rekruttjentene har altså vunnet alle sine tre kamper i Tsjekkia og hovedtrener Wenche ønsker å få frem at dette har vært tre gode lagseire.

Selv om laget som nå har vært samlet består av spillere som kjenner hverandre godt fra klubb og yngre landslag, må det nevnes at denne gjengen ikke har spilt mye sammen før. Det ble kun holdt to treninger før de dro og Wenche melder at de i denne turneringen var de mer opptatt av prestasjon, arbeidsoppgaver og mål frem for resultater. Dette er jo et lag som skal følge seniorjentenes filosofi og dette har de både fått øvd på og fått gode svar på i løpet av disse tre kampene.

Mer info om de to første kampene:
Island – Norge 25-30
Norge – Tsjekkia 25-24

 

FAKTA
Norge rekrutt - Sveits 27-22(17-11)
Cheb, Tsjekkia
Norges lag og målscorere: Andrea Austmo Pedersen (Våg Håndball Elite), Live Rushfeldt Deila (Sola HK) - 2, Tonje Enkerud (Viborg HK) - 3, Anniken Obaidli (Storhamar Håndball) - 9, Tuva Ulsaker Høve (Våg Håndball Elite) - 3, Sunniva Amalie Næs Andersen (Våg Håndball Elite), Thale Rushfeldt Deila (Molde Håndball Elite) - 1, Vilde Kaurin Jonassen (Våg Håndball Elite) - 1, Malin Aune (CSM Bucuresti) - 3, Vilde Ingeborg Johansen (Herning-Ikast Håndbold) - 1, Ingvild Bakkerud (Herning-Ikast Håndbold), Emma Holtet (Tertnes Elite) – 1, Karine Emilie Dahlum (Våg Håndball Elite) - 2, Ragnhild Valle Dahl (Våg Håndball Elite) - 1, Marta Tomac (Våg Håndball Elite),Eli Smørgrav Skogstrand (Tertnes Elite), Marie Skurtveit Davidsen (CSM Bucuresti).
Sveits toppscorer: Celia Heinzer - 6
Utvisninger: Norge rekrutt 5x2 minutter, Sveits 3x2 minutter

Les mer om rekruttjentene.