Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kristina Novak ble norsk toppscorer med fire mål i søndagens kamp.
Kristina Novak ble norsk toppscorer med fire mål i søndagens kamp.
Foto: Svein André Svendsen

Rekruttjentene tapte knepent mot Polen

Rekruttjentene klarte ikke å følge opp fredagens storseier da Polen igjen sto på motsatt halvdel søndag.

Fredag endte det med norsk 19-målsseier da de norske Rekruttjentene møtte Polen. Søndag kom bekreftelsen på hvor fort ting kan snu i håndball: Da vant hjemmelaget 25-24 i Wladyslawowo.

- Det sier egentlig to ting: Hvor bra vi spilte på fredag, og hvor bra Polen spilte i dag, sier Rekruttjentenes trener Michael O’Sullivan.

Han forteller at begge lag mønstret samme lag til begge kampene.

- Vi gjorde noen justeringer for vår del, men ikke noe som skulle tilsi at kontrasten skulle bli så stor. Fredag hadde vi mye større aggressivitet i duellene. Det er kanskje den viktigste forskjellen. Vi vant for få dueller i dag, og var for lite aggressive i det etablerte forsvaret, forklarer O’Sullivan.

- På returløp var vi faktisk bedre søndag enn fredag (henholdsvis to og sju kontringsmål baklengs), men vi var desto dårligere i etablert forsvar. Fremover lugget det også mer enn på fredag, vi fikk ikke flyten vi hadde da. Men all ære til Polen. De var på oss og sloss med oss hele veien. Så med noen prosenter opp hos dem, og noen ned hos oss, så kan sluttresultatet bli sånn som dette.

Treneren er likevel godt fornøyd med samlingen i Polen:

- En veldig bra samling, med gode økter i både hall og styrkerom. Alle har vært «på» hele veien. Vi har også lagt ned mye bra teamarbeid utenom treningsøktene. Målet her er å gjøre spillerne kompetente til å ta et steg opp, og det har vi fått jobbet bra med, både individuelt og kollektivt, sier O’Sullivan.

KAMPFAKTA
Landskamp, kvinner rekrutt
Polen – Norge 25-24 (11-13)
Arena: COS OPO Cetniewo, Wladyslawowo, Polen
Norges lag: Catharina Fiskerstrand Borch, Marie Skurtveit Davidsen, Live Rushfeldt Deila (3), Kristina Sirum Novak (4), Mina Hesselberg, Christine Karlsen Alver (1), Rikke Larsen Øyerhamn (3), Emilie Hovden (2), Karoline Lund (3), Marie Kristine Rokkones Hansen (1), Tina Abdulla (3), Sofie Ege Grønlund, Ane Cecilie Høgseth (2), Mari Finstad Bergum (1), Thale Rushfeldt Deila, Kaja Horst Haugseng, Emma Holtet (1), Marielle Daae Nordvang.
Toppscorer Polen: Emilia Galinska (8).
Utvisninger: Polen 4x2 minutter, Norge 6x2 minutter

Les mer om Rekruttjentene