Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Emma Holtet leverte en strålende kamp for de norske rekruttjentene, og ble kampens toppscorer med 7 mål.
Emma Holtet leverte en strålende kamp for de norske rekruttjentene, og ble kampens toppscorer med 7 mål.
Foto: Svein André Svendsen

Rekruttjentene feide Polen av banen

Det meste stemte for de norske rekruttjentene i fredagens kamp mot Polen. Sluttresultatet ble 39-20.

- Vi spiller med høyt tempo, har godt målvaksspill og spiller veldig bra i forsvar. I tillegg er vi effektive i kontra, sa trener Michael O`Sullivan like etter kampslutt. 

Da var det ikke rart at de polske jentene ble flere nummer for små i fredagens kamp. Rekruttjentene ledet fra start til slutt, og det var flere på laget som kunne notere seg for scoringer. Til pause var stillingen hele 23-10 i favør Norge. 

Trener O`Sullivan hadde lovord om flere av de norske jentene etter storseieren. Han trakk frem begge keeperne som store bidragsrytere.

- Begge keeperne våre leverer solid i dag. Marie Skurtveit Davidsen gjør en flott førsteomgang i buret, og Catharina Fiskerstrand Borch følger opp i den andre.

Fremover i banen ble Emma Holtet toppscorer med hele 7 mål, mens Mari Finstad Bergum mottok prisen for kampens beste spiller, i tillegg til å notere seg for 5 mål.

O`Sullivan er tydelig på at det er fint å være på samling igjen, og at forholdene er flotte i Polen, selv om Covid-restriksjonene fortsatt gjelder i landet. Treneren er fornøyd med hallen og opplegget rundt.

- Spillmessig er fokuset vårt på å drille alle spillets faser, samtidig som vi trener mye på spillsystemene som A-laget kjører. Dette fungerte godt i dag, og er noe vi vil fortsette å jobbe med til neste kamp.

Den neste kampen for de norske rekruttjentene er allerede på søndag, og som på fredag er det Polen som står på motsatt banehalvdel. Kampen vises dessverre ikke. 

Les om innkallingen til rekruttjentene sin samling her

Kampfakta
Polen - Norge: 20-39 (10-23)
Arena: Cetniewo Olympic Center, Polen
Tilsukere: 0
Norges lag: Catharina Fiskerstrand Borch, Marie Skurtveit Davidsen, Kristina Sirum Novak (3), Mina Hesselberg (1), Christine Karlsen Alver (1), Rikke Larsen Øyerhamn (2), Emilie Hovden (5), Karoline Lund, Marie Kristine Rokkones Hansen (2), Tina Abdulla (4), Ane Cecilie Høgseth (3), Mari Finstad Bergum (5), Thale Rushfeldt Deila (5), Kaja Horst Haugseng, Emma Holtet (7), Marielle Daae Nordvang (1). 
Toppscorer Polen: Emilia Galinska, Gabriela Haric, Natalia Janas og Mariola Wiertelak med 3 mål.
Utvisninger: Polen: 2x2 minutter, Norge: 2x2 minutter