Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210801-LMS-OL-Mangfold-kamp-om-ballen-duell-NOR-FRA-Foto-Franck-Fife-AFP-NTB.jpg
Foto: Franck Fife / AFP / NTB

Økonomisk støtte til enkeltspillere

Spillere som opplever økonomi som barriere, kan nå søke NHF om støtte til dekning av lisensen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I år som i fjor setter Norges Håndballforbund (NHF) av 5,25 millioner kroner i et «lisensfond». Alle lisensberettigede spillere som opplever økonomien som en barriere mot å drive håndball, kan søke om støtte via en egen søknadsportal.

Det er den enkelte klubb som søker på vegne av spilleren, og som dermed også står ansvarlig for søknaden. Søknadsportalen finner dere ved å klikke her!

Alle spillere og dommere som deltar i organisert håndballaktivitet, skal løse lisens fra og med det kalenderåret de fyller 13 år. De som får sin søknad om økonomisk tilskudd innvilget, får dekket lisenskategori Lise Pluss. Les mer om lisensordningen her!

Behandlingen av søknadene vil gjøres av en arbeidsgruppe nedsatt av Norges Håndballforbund, og det er NHFs sentralledd som administrerer ordningen. Alle søknader behandles konfidensielt, og innkomne data vil bli slettet umiddelbart etter at søknadene er behandlet.

Det er lagt opp til en kort behandlingstid. Alle skal ha fått tilbakemelding innen 3. september. Alle søkerne vil bli betraktet som forsikret frem til de har fått tilbakemelding på sin søknad.

- Det er bred enighet i Norges Håndballforbund om å videreføre ordningen fra i fjor. Vi ønsker å bistå de som har økonomi som barriere for å drive håndballaktivitet, slik at økonomien ikke blir en hindring for de som vil spille, sier generalsekretær i NHF, Erik Langerud.

- Nå ber vi klubbene om å spre informasjonen om tilbudet til sine medlemmer, og bruke søknadsportalen innen fristen 31. august. Saksbehandlingen vil deretter gå fort fra vår side, og vi vil derfor bli nødt til å avslå de søknader som kommer inn etter fristen, forteller Langerud.