Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kampaktivitet for barn og unge

Ikke alle barn og unge får et kamp- og konkurransetilbud selv om Regjeringen har åpnet for kamper.

Fredag 19. februar kom meldingen om at myndighetene åpner for at barn og unge skal kunne spille kamper igjen fra 23. februar. Det har dessverre ført til skuffelse i en rekke klubber og lag som ikke kan spille kamp mot lag fra andre klubber innenfor de nye reglene. Dette fordi at kampaktiviteten er begrenset til lag innen samme kommune, og på flere steder rundt i Norges land er det kun en klubb i kommunen. I tillegg har flere kommuner valgt å ha strengere tiltak enn de nasjonale reglene og tillater heller ikke kampaktivitet innenfor egen kommune.

NHFs oppgave er å legge til rette for aktivitet så godt det lar seg gjøre innenfor de bestemmelsene som til enhver tid blir tatt av myndighetene. Dette er den viktigste jobben for oss i Norges Håndballforbund i denne perioden.

Så er det vårt største ønske at Regjeringen vil tilpasse dagens regler slik at enda flere kan få ett kamptilbud uavhengig av bosted. Derfor vil vi fortsette å jobbe aktivt for å påvirke både nasjonale og kommunale myndigheter til åpne opp slik at alle barn og unge får lov til å spille håndballkamper igjen.