Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Åpner for kamper blant barn og unge

Lag i barne- og ungdomshåndballen kan fra 23. februar spille kamper mot andre lag fra sin egen kommune.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble klart da regjeringen presenterte sine nye, nasjonale retningslinjer fredag. Fortsatt er det slik at det kan finnes lokale retningslinjer som er strengere enn de nasjonale reglene. Disse plikter klubbene å sette seg inn i når den kommende trenings- og kampaktiviteten skal planlegges.

De nasjonale retningslinjene er nå disse:

**Spillere/lag fra juniornivå og yngre kan trene som normalt i henhold til protokollene. Disse lagene kan også delta i kampaktivitet fra tirsdag 23. februar, så lenge motstanderne er fra samme kommune. Maks 50 personer kan være til stede på innendørsarrangement. De enkelte regioner i Norges Håndballforbund ser nå på hvordan den regionale kampaktiviteten kan organiseres, og vil komme tilbake med mer informasjon på sine nettsider og/eller direkte til de berørte klubber.

**Topphåndballen (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon, begge kjønn) kan trene innendørs, men kamppausen forlenges. Norges Håndballforbund vil komme tilbake med mer informasjon rundt topphåndballen.

**Seniorlag fra 2.-6. divisjon må fortsatt vente på å utøve innendørsaktivitet. Den nasjonale anbefalingen er at disse lagene kan trene utendørs, med én meters avstand mellom hver spiller.