Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regional kampaktivitet i tida som kommer

Regionene i Norges Håndballforbund vil forsøke å avklare hvor og når det er mulig å gjenoppta kampaktiviteten.

Den regionale kampaktiviteten (i praksis barne- og ungdomshåndballen) har vært fryst over hele landet fra fredag 6. november, til og med tirsdag 10. november.

Den enkelte av Norges Håndballforbunds (NHF) seks regioner vil forsøke å avklare hvor og når det er mulig å gjennomføre kampaktivitet fra og med 11. november.

- Regionene har brukt helgen til å skaffe oversikt over hvordan forholdene er lokalt i alle landets kommuner. Vi ønsker så langt det er mulig at barn og unge skal spille håndball som planlagt, men det er som ventet store forskjeller rundt omkring. I noen områder av landet er det mulig å gjennomføre kamper etter de gjeldende protokoller, i andre er det ikke mulig, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

- Den nasjonale aktivitetsstansen som gjelder til og med 10/11, vil derfor bli erstattet av at regionene vurderer hvor det er mulig å gjenoppta lokal kampaktivitet, basert på de ulike kommunale restriksjoner, sier Langerud videre.

- Vi ber derfor klubbene følge med på hver enkelt regions side på handball.no de neste dagene, for å få avklaringer der, sier Langerud.

NB! Serierundene i topphåndballen (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon) har ikke vært omfattet av den overordnede beslutningen om stans i kampaktiviteten. 


Ved spørsmål, kontakt hver enkelt region:

Region Vest
Region Nord
Region Sørvest
Region Innlandet
Region Øst
Region Sør