Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Det er tid for å betale lisensen nå!

For å være forsikret, må du ha lisens nå. Dette gjelder også for de som ennå ikke spiller kamper.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lisensen dekker skader på både trening og i kamp. Derfor er det viktig at du er forsikret selv om du ennå ikke har anledning til å spille kamper.

I tiden fremover vil det bli gjennomført lisenskontroll på kamper.

Utøvere født 2004 og tidligere og som kun deltar på seniorlag i 2. divisjon og lavere divisjoner, vil kunne betale halv lisens for sesongen 2020/21. Betalingsfrist for utøverne i denne gruppen er 9.10.2020. Vi minner om at lisensen gir utøverne forsikring både i organisert trening og kamp. Ny lisenstype for LISE og LISE PLUSS gjeldende for denne gruppen er nå tilgjengelig i Min Idrett for utøverne, og i Sportsadmin for klubbene.  

MERK: Det presiseres at halv lisens kun gjelder utøvere som utelukkende deltar på lag i seniorklassen i 2. divisjon og lavere divisjoner. Utøvere, som deltar i topphåndballen eller i aldersbestemte klasser, skal betale full lisens. Utøvere som ønsker LISE SUPER må fortsatt betale full lisens. Det vil fra og med kommende uke gjennomføres lisenskontroller.

Utøvere som tilhører denne gruppen som utelukkende deltar på lag i seniorklassen i 2. divisjon og lavere divisjoner, og som har betalt full lisens, kan innen 31. desember kontakte lisens@handball.no for å få refundert halve beløpet som er innbetalt. Opplys om navn, klubb (og divisjon), fødselsdato, kidnummer og konto for refusjon. I e-posten må det bekreftes at utøver utelukkende deltar på lag i seniorklassen i 2. divisjon og lavere divisjoner. Refusjon vil skje fortløpende etter fristen.