Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20191106-NM-junior-Aker-Foto-Jacob-Nygaard.jpg
Akers jenter gikk helt til topps i jr.-NM i fjor
Foto: Jacob Nygård

Tror det vil bli vanskeligere

Aker og Nærbø tok hver sin syvendeplass i fjor, men tror ikke de kan gjenta det i årets liga.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Både Aker og Nærbø leverte bedre enn de selv trodde i REMA 1000-ligaen forrige sesong. Aker tippet seg selv på niendeplass, mens Nærbø trodde de skulle bli nummer ti. Så ble det syvendeplass på begge og en flott NM-tittel for Akers juniorjenter.

AKER TOPPHÅNDBALL

Hadde i fjor en ung stall som gjorde en god jobb. Laget har imidlertid mistet et par viktige spillere, så nye jenter må ta steget i året som kommer. Men trenerduoen, Henrik Wilhelmsen og Vigdis Holmeset, sørger for kontinuitet i Aker, de to har ledet laget siden 2017. Tabelltipset går på en åttendeplass kommende sesong.

Det blir en veldig spennende 2. sesong i REMA 1000-ligaen for Aker. Vi var veldig fornøyd med debutsesongen, men forventer at det blir en vel så tøff sesong nå. Og så tror vi at nivået på mange av lagene på nedre halvdel er høyere enn forrige sesong. For vår del har vi mistet Marielle Martinsen til Aarhus. Hun har vært sentral hos oss i flere sesonger, så det kommer vi sikkert til å merke.

Henrik Wilhelmsen

Aker åpner serien torsdag 3. september med hjemmekamp mot Fana.

Aker på internett og Facebook.

NÆRBØ

Jærbuene har få endringer i spillestallen fra i fjor, men ny trener i Heine Jensen som tidligere har ledet det tyske kvinnelandslaget. Han tipper at Nærbø tar en niendeplass i REMA 1000-ligaen 2020-21, og tror følgende om sesongen:

Dette kommer til å bli annerledes enn alle andre sesonger. Vi kommer til å møte en helt annen stemning enn vi har vært vant til. Vil bli spesielt å spille i Elverum og Arendal uten flere enn 200 tilskuere. Kanskje dette er noe som kan være en fordel for de klubbene som har lite tilskuere? Vi på Nærbø håper å kunne utvikle våre talenter videre, samt ta nye steg uten Steffen Stegavik, men er klar over at dette kan bli tøft.

Nærbø sesongåpner med bortekamp mot FyllingenBergen lørdag 29. august.

Nærbø på internett og facebook

TV 2 sender også i år kamper på TV 2 sport 2 og SUMO, mens direktesport.no streamer de øvrige kampene som lastes opp på handballtv.com neste virkedag.