Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elverum feiret seriemesterskapet 2020 for tomme tribuner
Elverum feiret seriemesterskapet 2020 for tomme tribuner
Foto: Fredrik Hagen NTB scanpix

Store utskiftninger i Elverum

Som regjerende Norgesmester og seriemester ligger lista naturlig nok høyt i Elverum.

Sjelden har vi opplevd større håndballfeber i Norge enn den vi ser i Elverum for tiden. Med storstjernen Luc Abalo (Frankrike) og talentet Dominic Mathe fra Ungarn i stallen, blir interessen enorm for håndballklubben og lagets nye trener, Børge Lund. Så vil tiden vise hvordan hullene etter Sigvaldi Gudjonsson og Magnus Fredriksen skal tettes. Men laget er utvilsomt favoritt til alle titlene denne sesongen, og Lund tipper også at de skal hente hjem alle pokalene når sesongen er ferdigspilt. 

I Europa venter også et nytt eventyr om ikke koronapandemien setter kjepper i hjulene for årets Champions League. Etter planen åpner hedmarkingene hjemme mot Porto 17. september. 

Børge Lund tror følgende om sesongen:

Vi går inn i ny sesong med 11 nye spillere og ny hovedtrener. Mye er nytt for mange, og vi må sammen finne måter å utvikle «nye» Elverum til de prestasjonene vi ønsker. Vi har en fin miks av spillertyper, og tror på at vi kan prestere bedre og bedre utover sesongen. Den største styrken vår er nok bredden, og den trenger vi i en liga med stadig høyere nivå. Vi forventer at det blir tett og jevn både i toppen og i bunnen.*

Elverum åpner sesongen med bortekamp mot Runar Sandefjord søndag 30.08. Kampen ser du på direktesport.no.

Elverums hjemmeside og Facebook

TV 2 sender også i år kamper fra REMA 1000-ligaen på TV 2 sport 2 og SUMO, mens direktesport.no streamer de øvrige kampene som lastes opp på handballtv.com neste virkedag.

Se mer om REMA 1000-ligaen 2020-21

*) Hentet fra Avkastprogrammet for REMA 1000-ligaen 2020-21