Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjonsbilde Heidi Løke, Vipers Kristiansand
Illustrasjonsbilde Heidi Løke, Vipers Kristiansand
Foto: NTBscanpix

REMA 1000-ligaen Kvinner 2020-21

Her er en oversikt over spillerstaller, tilganger/avganger hos lagene i REMA 1000-ligaen Kvinner ved seriestart.

Oversikten er basert på innmeldingene fra lagene selv til det planlagte Avkast-arrangementet (som dessverre ikke lot seg gjennomføre).

AKER TOPPHÅNDBALL (Nr 7 i 2019-20)

Spillerstall: Olivia Lykke Nygaard, Janne Håvelsrud Eklo, Tuva Ulsaker Høve, Marthine Svendsberget, Julie Sofie Granum, Karoline Lund, Julie Aspelund Berg, Karoline Marie Elliot Borg, Mia Kristin Syverud, Marie Louise Moen Berg, Ine Erlandsen Grimsrud, Marielle Daae Nordvang, Vilde Johansen, Rikke Midtfjeld, Marie Loka Øydna, Ane Cecilie Høgseth, Freja Emilie Vinther Christensen
Nye spillere: Mia Syverud (Fjellhammer), Janne Eklo (Oppsal), Ine Grimsrud (egen rekruttgruppe), Marie Berg (egen rekr.gruppe).
Spillere i avgang: Marielle Martinsen (Aarhus, DEN), Ane Rustad (Bærum TH), Maja Grøgaard (lagt opp), Zoe van der Weel (lagt opp), Amalie Mogstad (Nordstrand), Marlene Skålhegg (Fjellhammer).
Trenere: Henrik Wilhelmsen / Vigdis Holmeset.

BYÅSEN HÅNDBALL ELITE (Nr 3 i 2019-20)

Spillerstall: Annick Lipman, Andrea Holm Aune, Anna Bjørke Kallestad, Dina Klungtveit Olufsen, Sofie Riseth, Anna Huse, Teodora Tomac, Caroline Aar Jakobsen, Ida Alstad, Hedda Iversen Hagen, Kristin Loraas Eiriksson, Helle Kjellberg-Line, Mathilde Arnstad, Karen Forseth, Ane Bagøien Hjulstad, Johanne Halseth Nypan, Mathilde Caroline Holck, Marie Kristine Rokkones Hansen, Kjerstin Boge Solås, Julie Bøe Jacobsen.
Nye spillere: Kjerstin Boge Solås (Siófok, Ungarn), Dina Klungtveit Olafsen (Ålgård), Hedda Iversen Hagen (Volda), Karen Forseth (Klæbu), Andrea Holm Aune (Charlottenlund), Johanne Halseth Nypan (Nidelv), Mathilde Arnstad (Charlottenlund).
Spillere i avgang: Yasminee Gluić (Kungälv, Sverige), Jenny Södren (lagt opp), Patrycja Swierzewska (Lubin, Polen), Oda Uthus (lagt opp), Astrid Mjøen Holstad (Rælingen), Maja Magnussen (Sola), Åsa Grønning Almberg (Levanger).
Trenere: Atle Oliver Johansen / Frode Bjerkan.

FANA (Nr 6 i 2019-20)

Spillerstall: Christine Karlsen Alver, Susanne Berven, Sara Berg, Aurora Kjellevold Hatle, Maren Gabrielsen, Celine Solstad, Sofie Ege Grønlund, Andrea Martine Solstad, Cathrine Schjøtt, Marit Ova Bøyum, Silje Marie Heleen Selstad, Sofie Vinde Norum, Eva Kristiansen, Oda Cathrine Lunne Mastad.
Nye spillere: Ingen
Spillere i avgang: Juliane Moberg Løvik (Gneist), Synna Lien (Vendssyssel, Danmark)
Trenere: Erlend Lyssand / Catharina Furnes.

FLINT TØNSBERG (nyopprykket)

Spillerstall: Aurora Aurheim, Karoline Müller Lislien, Mari Finstad Bergum, Nora Bugge, Synne Fossheim, Elise Johnsen, Malin Alice Lundemo, Eline Fagerheim, Elise Vedeler, Mia Vik Gabrielsen, Zaynab Elmrani, Celina Vatne, Gabi Sørvik-Hansen, Sanne Løkka Hagen, Felicia C.Tangen, Charlotte K. Iversen, Mia Leikvold Trapnes, Andrea V. Fredriksen, Martine G. Øvreberg, Henriette Jarneid, Karoline Fahlberg.
Nye spillere: Martine Grip Øvreberg (Kongsvinger), Karoline Fahlberg (Ikast Håndbold, DEN), Felicia Tangen (egen stall), Aurora Aurheim (egen stall), Mia Vik Gabrielsen (egen stall).
Spillere i avgang: Nina Haugen (lagt opp), Cecilie Wick Ullitz (Sandefjord), Hege Eek-Larsen (Gjerpen).
Trenere: Zarko Pejovic / Marianne Iversen.

FREDRIKSTAD BKL (Nr 8 i 2019-20)

Spillerstall: Thale Rushfeldt Deila, Benedicte Frøland Nesdal, Andrea Johansson, Ida Marie Syversen Kallhovd, Frida Kjuus Christiansen, Hanna Blystad, Hanne Sagvold, Karoline Elise Syversen, Jenny Sandgren, Maja Muri, Julie Hulleberg, Live Rushfeldt Deila, Jenny Sofie Sundt Utne, Andrea Rønning, Selma Helén Henriksen, Frida Brandbu Andersen, Anette Hansen, Martine Guterud Helland, Thea Øby-Olsen
Nye spillere: Hanne Sagvold (Byåsen, utlån i fjor), Andrea Johansson (Boden, SWE), Benedicte Frøland Nesdal (Tertnes), Selma Helén Henriksen (egen jr. stall), Frida Brandbu Andersen (egen jr. stall).
Spillere i avgang: Tea Malmstrøm (lagt opp/pause), Terese Antonsen (Østsiden), Marte Figenschau (Bærum Topphåndball), Nora Lande Thulin (lagt opp/pause), Hedda Lande Thulin (lagt opp/pause).
Trenere: Eirik Haugdal / Magnus Andersen.

LARVIK HK (nyopprykket)

Spillerstall: Helene Voss Sanner, Thea Bakås, Vilde Bakås, Elinore Johansson, Tiril Günther Merg, Anette Sundfær, Julianne Drevland Bjørnøe, Thina Helene Kolås Øyesvold, Alma Hasanic Grizovic, Sofie Løwe, Guro Ramberg, Tine Stange, Tirill Solumsmoen Mørch, Trine Bronsta, Tonje Roth Berglie, Hanna Åhlén, Tuva Muffetangen, Maja Furu Sæteren, Victoria Solli Berg, Lin-Cesilie Aker Heien.
Nye spillere: Hanna Åhlén (Aalborg, Danmark), Tirill Solumsmoen Mørch (Gjerpen), Maja Furu Sæteren (Kragerø), Tuva Muffetangen (Kragerø), Lin-Cesilie Aker Heien (Konnerud).
Spillere i avgang: Mie Sophie Sando (Herning-Ikast Håndbold, Danmark), Lena Løwe (ukjent).
Trenere: Are Ruud/Lene Rantala

MOLDE ELITE (Nr 5 i 2019-20)

Spillerstall: Katrine Dalstein Myrvang, Sherin Obaidli, Mona Obaidli, Julie Lygren, Lone Kathinka Elisabeth Vik, Hege Løken, Vilde Nerås, Mathilde Rivas-Toft, Anniken Obaidli, Catharina Fiskerstrand Broch, Ingrid Helene Vikås, Ine Karlsen Stangvik, Emma Okuot Obiech, Andrea Hanssen, Sofie Rakvåg Roald, Sarah Dalsgaard Paulsen, Mari Molid, Emilie Christensen, Melanie Bak.
Nye spillere: Lone Vik (Volda), Catharina Fiskerstrand Broch (Follo), Emma Obiech (egen. jr. avd), Sofie Rakvåg Roald (egen. jr.avd.), Emilie Christensen (FTC Rail Cargo Hungaria, Ungarn), Melanie Bak (Randers HK, Danmark).
Spillere i avgang: Malene Aambakk (Odense, Danmark), Lynn Molenaar (Füchse Berlin, Tyskland), Kristin Halvorsen (Oppsal), Caroline Martins (Rælingen).
Trener: Tor Odvar Moen

OPPSAL (Nr 9 i 2019-20)

Spillerstall: Vilde Tornes Finneide, Mariann Gabrielsen, Tiril Spæren, Emma Skinnehaugen, Sofie Fynbo Larsen, Nora Løken, Julie Næss Brodahl, Lina Marie Jensen, Lorin Sendi, Kristin Halvorsen, Mille Tveit Porsmyr, Amalie Haug, Frida N. Rønning, Benedikte Kalstad Hernes, Birta Run Grétarsdottir, Sara Madsen.
Nye spillere: Tiril Spæren (Follo), Amalie Haug (Oppsal rekrutt), Nora Løken (Oppsal rekrutt), Mille Porsmyr (Oppsal rekrutt), Kristin Halvorsen (Molde), Julie Ness Brodal (Fredrikstad), Benedikte Kalstad Hernes (Fyllingen), Sofie Fynbo Larsen (Horsens, Danmark), Sara Jakobsen Madsen (Sæby, Danmark), Birta Grétarsdóttir (Førde).
Spillere i avgang: Eli Marie Raasok, (Silkeborg-Voel, Danmark), Eira Aune (Silkeborg-Voel, Danmark), Vilde Andersen Vinje (Fjellhammer), Janne Håvelsrud Eklo (Aker), Thea Imani Sturludottir (Aarhus, Danmark), Ricke Bøttger (lagt opp), Mie Elen Rakstad (Fjellhammer), Sara Sætre Rønningen (Storhamar), Guro Lundtveit Svennevig (lagt opp), Hanne Andve (Randesund), Susanne Andersson (Gjerpen), Pernille Eriksen (lagt opp).
Trenere: Stian Bjermeland / Marte Arnesen-Kirkemo.

RÆLINGEN (Nyopprykket)

Spillerstall: Caroline Martins, Astrid Mjøen Holstad, Ida Ringlund Hansen, Siri Jonhaugen, Frida Haug Hoel, Anniken Wollik, Karina Selland, Sisse Marie Bøge Fahlberg, Emma Holtet, Sarah Deari Solheim, Silje Fjellengen, Daniella Holm, Karoline Kommedal Strømberg, Kristin Dorthea Eskerud, Carina Berg, Hanne Nilsen Morlandstø, Marte Juuhl Svensson, Lotte Nordås, Shannen Sanchutha Jeiharan, Rikke Arnesen, Astrid Mjøen Holstad.
Nye spillere: Ida Ringlund Hansen (Follo), Caroline Martins (Molde), Shannen Sanchutha Jeiharan (NIT/HAK), Astrid Mjøen Holstad (Byåsen).
Spillere i avgang: Pernille Sannes Nylend (uavklart), Vilde Byberg Smedstad (lagt opp).
Trenere: Ane Victoria Mällberg / Michael James O’Sullivan.

SOLA HK (Nr 10 i 2019-20)

Spillerstall: Esmeralda Fetahovic, Guro Berland Husebø, Malin Holta, Martine Wolff, Frøydis Seierstad Wiik, Johanna Fossum, Maja Magnussen, Kristiane Knutsen, Kristina Sirum Novak, Martha Barka, Mia Humborstad Westgaard, Emilie Andreassen Hamre, Hege Holgersen Danielsen, Camilla Herrem.
Nye spillere: Esmeralda Fetahovic (Lugi, Sverige), Guro Husebø (egen stall/rekruttlag), Emilie A. Hamre (egen stall/rekruttlag), Mia Humborstad Westgaard (Kongsvinger), Maja Magnussen (Byåsen), Kristiane Knutsen (Follo).
Spillere i avgang: Kimberley E. Bleivik (lagt opp), Oda Aasheim (lagt opp), Maren E. Langø (Ålgård), Anna Clara Fjellheim (Grane), Sofie Svarrer Hansen (Füchse Berlin Reinickendorf, Tyskland), Mette Brandt Nielsen (Fredrikshavn, Danmark), Mina Mjærum (Volda).
Trenere: Steffen Stormo Stegavik / Kjetil H. Aanestad.

STORHAMAR (Nr 2 i 2019-20)

Spillerstall: Stine Lidén, Andrea Landås Gabrielsen, Susanne Liberg Amundsen, Lone Sandvik, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Hellern Folkvord, Maja Jakobsen, Selma Brodal, Kristin Venn, Tonje Enkerud, Tonje Haug Lerstad, Andrea Holmsveen Moen, Lea Løkke-Øwre, Caroline Nøkleby Dammen, Sara Sætre Rønningen, Moa Amanda Fredrikssson, Betina Riegelhuth, Emilie Hovden, Guro Nestaker, Cassandra Tollbring, Kristiane Stormoen, Sofie Riseth.
Nye spillere: Kristiane Stormoen (Boden, Sverige), Sara Rønningen (Oppsal), Caroline Nøkleby Dammen (Reistad). Cassandra Tollbring (Bourg de Peage, Frankrike)
Spillere i avgang: Maria Keiserås Haugen (Follo), Linn Andreasen (Gjerpen), Anna Mortvedt (Militæret), Mia Svele (Nykøbing Falster, Danmark).
Trenere: Kenneth Gabrielsen / Espen Olaussen / Ole Christian Kristiansen.

TERTNES (Nr 4 i 2019-20)

Spillerstall: Josefine Gundersen Lien, Birgitte Karlsen Hagen, Thea Stankiewicz, Henrikke Hauge Kjølholdt, Linn Gossé, Madeleine Hilby, Karoline Fantoft, Thea Adelheid Skarstein-Storeng, Eva Erdal Moen, Hermine Motzfeldt Auberg, Eli Smørgrav Skogstrand, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens, Rikke Larsen Øyerhamn, Kaja Horst Haugseng, Josefine Intelhus.
Ny spiller: Josefine Intelhus (Vipers)
Spillere i avgang: Tina Abdulla (Dortmund, Tyskland), Benedicte Nesdal (Fredrikstad), Kristin Nørstebø (lagt opp).
Trenere: Tore Johannessen / Jarle Alvær.

VIPERS KRISTIANSAND (Nr 1 i 2019-20)

Spillerstall: Andrea Austmo Pedersen, Karoline Olsen, Emilie Hegh Arntzen, Tonje Haugjord Refsnes, Malin Aune, Carolina Martene Miranda Morais, Karine Emilie Dahlum, Nora Mørk, Vilde Kaurin Jonassen, Silje Katrine Waade, Evelina Eriksson, Linn Sulland, Katrine Lunde, Kristine Hårtveit Thomassen, June Andenæs, Jeanett Egebakken Kristiansen, Ragnhild Valle Dahl, Marta Tomac, Hanna Maria Yttereng, Henny Ella Reistad, Sunniva Amalie Næs Andersen, Jana Knedlikova, Heidi Løke.
Nye spillere: Evelina Eriksson (Skuru, Sverige), Jana Knedlikova (Győr, Ungarn), Nora Mørk (Bucuresti, Romania), Jeanett Egebakken Kristiansen (Herning/Ikast (Danmark), Karine Dahlum (Våg).
Spillere i avgang: Yurou Yang (Kina), Josefine Intelhus (Tertnes).
Trenere: Ole Gustav Gjekstad / Endre Fintland.

SLUTTSPILL KVINNER

Siste serierunde spilles etter planen 11. mars 2021. Deretter er det sluttspill:
De åtte beste lagene i REMA 1000-ligaen spiller sluttspill. Det spilles best av tre kamper i alle runder. Best plasserte lag fra REMA 1000-ligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper.
Vinner av sluttspillet får den høyest rangert E-cup-plassen. Den nest høyest rangerte E-cup-plassen tildeles vinner av REMA 1000-ligaen. Datoene for sluttspill kan justeres ut fra E-cup-deltakelse, TV-kamper, antall kamper i hver runde i sluttspillet, eller andre forhold.


NEDRYKK/KVALIFISERING

Med 13 lag blir det endrede regler for kvalifisering denne sesongen. Tre lag skal spille kvalifisering.
Nedrykk
Lagene som blir nummer 12 og 13 etter endt serie i REMA 1000-ligaen, rykker ned i 1. divisjon.

Kvalifiseringen spilles best av tre kamper:
Lag nr. 11 fra REMA 1000-ligaen møter lag nr. 2 i 1. divisjon.
Lag nr. 10 fra REMA 1000-ligaen møter lag nr. 3 i 1. divisjon.
Lag nr. 9 fra REMA 1000-ligaen møter lag nr. 4 i 1. divisjon.
Laget fra REMA 1000-ligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt i kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles det ekstraomganger og eventuelt 7m-kast etter bestemmelsene i §10 i kamp og konkurransereglementet. Det laget som har vunnet to kamper, rykker opp/beholder plassen.

TV 2 sender også i år kamper fra REMA 1000-ligaen på TV 2 sport 2 og SUMO, mens direktesport.no streamer de øvrige kampene som lastes opp på handballtv.com neste virkedag.

Se mer om REMA 1000-ligaen 2020-21