Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo REMA 1000-ligaen

Her er nykomlingene i REMA 1000-ligaen

Alle de seks nyopprykkede lagene er gamle kjenninger i den øverste divisjonen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg start i REMA 1000-ligaen og i tur og orden vil vi presentere de 26 lagene i REMA 1000-ligaen. Vi starter med de nyopprykkede lagene: Flint, Larvik, Rælingen, Fjellhammer, Sandefjord og Viking.

TV 2 sender også i år kamper på TV 2 sport 2 og SUMO, mens direktesport.no streamer de øvrige kampene.

REMA 1000-ligaen Kvinner

FLINT

Tønsberg-laget har fått ny trener i Zarko Pejovic fra denne sesongen, og med seg i trenerteamet har han tidligere Larvik-spiller Marianne Iversen. Laget tipper selv på en 9. plass og møter Fredrikstad borte 30.08 i sesongens første kamp.

Dette tror avtroppende trener, Tonje Larsen, om sesongen:

Toppen av tabellen vil trolig bestå av de samme lagene som forrige sesong, der Vipers er soleklare favoritter med Storhamar på 2. plass. Molde og Byåsen vil nok kjempe om 3. plassen, men vi tror Molde trekker det lengste strået med en erfaren og merittert trener. Fra 8. plass og nedover tror vi det blir jevnt, og der kan alt skje. Vi håper at alle lag unngår sykdom og vesentlige skader, da disse faktorene kan påvirke mer enn tidligere.

Flint på internett og Facebook

LARVIK

Etter et år i 1. divisjon der Larvik gikk helt til topps på tabellen, er det igjen klart for spill i den øverste ligaen for det tidligere storlaget. De åpner sesongen med bortekamp mot Molde 2. september og tipper seg selv på en 8. plass i REMA 1000-ligaen.

Dette tror trener Lars Wallin Andresen om sesongen:

Dette blir en spennende sesong for oss som klubb. Opprykket på første forsøk er vi meget stolte av, da vi er et helt nytt lag som ble satt sammen i juni sist sesong. Vi har fått inn et par unge, spennende spillere, og svenske Hanna Åhlén blir en fin tilvekst til laget vårt. Målet og håpet er å overraske denne sesongen. Så får vi se hvor vi ender på tabellen til slutt. Vi gleder oss enormt til vi går i gang 2. september borte mot Tor Odvar Moens Molde-lag.

Larvik på internett og Facebook

RÆLINGEN

Jentene fra Rælingen lå på en fjerdeplass i 1. divisjon da koronaen stoppet ligaen i mars. Men med høyere snitt enn Volda, ble det romerikingene som ble det 13. laget i årets REMA 1000-liga. Laget er det eneste i årets høyeste liga som har en kvinne som hovedtrener. Hun tipper at de vil havne på 9.-10. plass i år, der de møter Sola til hjemmekamp i serieåpningen 2. september.

Dette tror trener Ane Victoria Næss Mällberg om sesongen:

Tror det blir et høyt nivå i årets liga og at det blir jevnt fra midten og ned. Håper og tror vi skal klare å slå fra oss og iallfall klare en av kvalifiseringsplassene.

Rælingen på internett og Facebook

REMA 1000-ligaen Menn

FJELLHAMMER

Nok et lag fra Romerike inntar REMA 1000-ligaen kommende sesong. Fjellhammer vant 1. divisjon med et ungt lag som kom rett fra 2. divisjon. De tror det får det tøft denne sesongen og tipper seg selv som nummer 11. 30. august starter de serien på hjemmebane mot Kolstad.

Dette tror assistenttrener Michael Rehnquist om sesongen:

Det er en stund siden Fjellhammer var i den øverste divisjonen, men nå er vi endelig der igjen. Reisen vi begynte for to år siden i 2. divisjon, har gått veldig fort. Litt over forventning. To opprykk har gått litt fort for hele klubben. Vi har per dags dato egentlig ikke organisasjon eller økonomi til det. Vi har jobbet med guttene over tid, så dette skal bli bra.

Fjellhammer på internett og Facebook

SANDEFJORD

Med en tredjeplass i 1. divisjon da koronapausen kom, ble klubben det 13. laget i årets REMA 1000-liga. Det tidligere storlaget tror på en god sesong og en 8. plass i serien. I første hjemmekamp reiser de til Drammen 30. august.

Dette tror trener Einar Veierød om sesongen:

Vi regner med at de fleste vil dømme oss rett ned igjen. Selv håper og tror vi at vi kan overraske. Det viktigste for oss er å beholde plassen og skape grunnlag for framtidig utvikling av både klubb og lag. Vi fått betydelig mer tyngde inn i laget. I tillegg har vi fått en mye større og bredere stall. Med 22 mann kan vi tåle noen skader, det kan fort bli en viktig styrke i en tett og intens sesong.

Sandefjord på internett og Facebook

VIKING

Også Viking er et lag med stolt håndballhistorie som endelig er tilbake på det øverste nivået i norsk håndball, og mange har ventet på å få Stavanger tilbake på elitekartet igjen. Siddisene har et ungt lag og tipper seg selv som nummer 12 i ligaen. Deres første kamp er i Trondheim mot Kolstad 2. september.

Dette tror trener Scott Harrington om sesongen:

Det er forventet at Elverum og ØIF Arendal i år igjen vil dominere, og det er vel heller ingen overraskelse at vi tre opprykkslag blir å finne i bunnen. For vår del kommer det til å bli en tøff sesong. Vi er et ungt lag der de fleste ikke har spilt på øverste nivå før. Vi vet at vi må levere vår «livs kamp» om vi skal få poeng. Vi skal gi alt og være glad for opplevelsene vi får.

Viking på internett og Facebook

Les mer om REMA 1000-ligaen 2020-21