Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20190827-Avkast-Drammen-Kjelling,-Kristian-Foto-Svein-André-Svendsen.jpg
DHK-trener Kristien Kjelling på fjorårets Avkast
Foto: Svein Andre Svendsen

Bronse sist - reprise i årets liga?

Byåsen og Drammen sikret seg bronse forrige sesong. Drammen er på ny medaljejakt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble ingen høytidelig utdeling av medaljene for fjorårets bronselag ettersom koronapandemien satte en brå stopp for REMA 1000-ligaen. Men både Byåsen og Drammen går inn i historiebøkene som bronsevinnere.

BYÅSEN

Trønderne har sikret seg stortalentet Kjerstin Boge Solås som er tilbake i norsk liga etter et opphold i Ungarn. Forhåpentligvis er hun skadefri og klar for å hamre inn mål for rødtrøyene. 

Atle Oliver Johnansen er trener for laget som i fjor, og han tipper at det blir en femteplass på laget sitt:

Veldig mye usikkerhet preger sesongforberedelsene. Vi har på mange måter et nytt, ungt lag som trenger tilvenning til et nytt nivå. Blir spennende å se hvor langt tid vi trenger. Tror det blir en jevnere serie enn på mange år fra 3. plass og ned.* 

Byåsen sesongåpner med bortekamp mot Oppsal 6. september.

Byåsens nettside og på Facebook.

DRAMMEN

Blåtrøyene har mistet noen sentrale spillere fra i fjor, men Kjellings menn har også fått nye solide tilskudd til stallen sin. Han er optimist og tror at laget kan gjenta bronseplassen fra forrige sesong, og sier følgende om REMA 1000-ligaen 2020-21:

Personlig tror jeg sesongen blir den minst spennende på lenge, dessverre, i toppen. Etter Elverum syns jeg det er mange gode lag som kommer i sjiktet under, der tror jeg litt hell med skader kommer til å avgjøre plasseringene. Lagene som har rykket opp, må jeg innrømme at jeg ikke vet nok om ennå. Tror det blir jevnt og tøft for å overleve.*

Drammen åpner sesongen på hjemmebane mot nyopprykkede Sandefjord søndag 30. august.

TV 2 sender også i år kamper fra REMA 1000-ligaen på TV 2 sport 2 og SUMO, mens direktesport.no streamer de øvrige kampene som lastes opp på handballtv.com neste virkedag.

Se mer om REMA 1000-ligaen 2020-21

*) Hentet fra Avkastprogrammet for REMA 1000-ligaen 2020-21