Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel
Annonse:
Ny landslagsdrakt fra hummel

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB Scanpix

Seedingen til EM-trekningen er klar

Det europeiske håndballforbundet har satt opp seedinggruppene for EHF EURO 2020 i Norge og Danmark.

NB! 9. september 2020 ble det kjent at alle EURO-kamper på norsk jord skal spilles i Trondheim Spektrum. Det ble også kjent at alle billetter som er kjøpt mellom desember 2019 og september 2020, er ugyldige grunnet publikumsrestriksjonene. Billettene vil bli refundert.

EM for kvinner 2020 åpnes med innledende kamper i Trondheim, Herning og Frederikshavn. Første matchdag er 3. desember. Videre foregår hovedrunden i Stavanger og Herning, før det blir finalehelg i Telenor Arena 18.-20. desember.

De fire innledende gruppene blir klare under trekning i Wien 18. juni 2020. En nasjon fra hver seedingpott trekkes til hver av gruppene A, B, C og D. Norge er allerede forhåndsplassert i gruppe D, mens Danmark tilhører gruppe A.

Slik er lagene seedet:

Nivå 1: Frankrike, Russland, Nederland, Romania

Nivå 2: Norge, Sverige, Ungarn, Danmark

Nivå 3: Montenegro, Tyskland, Serbia, Spania

Nivå 4: Slovenia, Polen, Tsjekkia, Kroatia