Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2016-jogging-oslo-foto-Vegard-grøtt-ntb-scanpix.jpg
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix

Lisensen dekker også egentrening

Gjensidige har bestemt at håndballisensen også vil dekke organisert egentrening.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Håndballisensen gjelder normalt sett bare organisert trening. Det som foregår nå, er imidlertid ikke normalt. For eksempel er idrettsanlegg vedtatt avstengt, og aktivitetene er satt helt på vent. Treningsstudioene er også lukket.

Håndballspillere bes istedet, som øvrige idrettsutøvere og befolkningen ellers, om å trene på egen hånd. Dette utløser spørsmål om hvilken form for dekning håndballisensen gir, dersom det skulle oppstå situasjoner i forbindelse med egentreningen.

Norges Håndballforbund har Gjensidige som forsikringspartner, også i lisenssammenheng. Gjensidige og Norges Håndballforbund har inngått en avtale om at lisensen i denne situasjonen også skal dekke strukturert egentrening - for eksempel løpe- og styrketrening, i tillegg til håndballspesifikk alenetrening med ball.

Dette innbefatter også trening med inntil fem personer med to meters avstand, i lys av de oppmykningene Helsedirektoratet gjorde 1. april. Skader i forbindelse med aktivitet som bryter med retningslinjene fra FHI, eller særforbundets koronavettregler, dekkes ikke.Norges Håndballforbunds samleside om koronaviruset

Mer info om lisensordningen

Se mer om trening på handball.no