Jørgen Lunde Flotve gjorde en solid førsteomgang i Norges mål. Foto: Svein André Svendsen/NHF

U-gutta med nytt tap

I andre kamp i ScandIberico ble det lørdag ettermiddag tap 32-28 mot Portugal for U-gutta (LM02).

Første omgang var, i følge Norges trener Johnny Jensen, godkjent. Forsvaret satt bedre enn i gårsdagens kamp mot Spania, og Norge ledet på et tidspunkt med 4-5 mål.
Portugal spilte i store deler av kampen 7 mot 6, og begynte etter hvert å presse Norges ledelse.
Til pause var Norge i knappest mulig føring, på stillingen 14-15.

I andre omgang havnet Norge litt bakpå, og Portugal kom litt for lett til.
Trener Johnny Jensen forklarte på telefon:
- 28 mål bør holde for å vinne en håndballkamp, men ikke i dag. Vi spilte jevnt over bedre i forsvar enn i går, men falt litt tilbake etter hvert. Vi bytta mye, noe som er meningen i denne turneringen: Alle skal få spille, og kjenne på nivået. Det gjør ingenting å tape, og er ganske fornøyd med kampen totalt sett. I morgen møter vi det klart beste laget her – Sverige. Da er det bare å brette opp ermene og «trøkke til»!

Søndagens kamp mot Sverige spilles klokka 1200, og du kan streame den mot betaling her.

Portugal - Norge 32-28 (14-15)