Trenerteamet Johnny Jensen og Jan Thomas Lauritzen håper på å få justert forsvaret før neste kamp.

Som senior, så u-gutta...

U-landlaget LM02 tapte fredag den første kampen i ScanIberico. Spania ble for fintesterke.

U-gutta (LM02) er i Landskrona i Sverige og spiller ScandIbericoturnering denne helgen. Mostandere er Spania, Portugal og Sverige.

U-landslaget åpnet ScanIberico turneringen fredag ettermiddag. Kampen startet for så vidt jevnt, men det tok ikke lang tid før Norge hang bakpå.

- Vi ble gått av i forsvar hele tiden. Fintesterke spanjoler fikk jo spasere gjennom forsvaret vårt uten motstand, kommenterte landslagstrener Jonny Jensen etter kampslutt.

For Spania scoret mange enkle mål, og det var i forvsar at Norge tapte kampen. Til pause var Norge bak med 3 mål og stillingen 16-19.

I begynnelsen av den andre omgangen spilte u-guttene tettere, og om lag ti minutter spilt ut i andre periode var det faktisk Norge som lå foran. Men det varte ikke lenge.

- Vi ble stressa når Spania spilte så offensivt. De åpnet med 5-1, og gikk tidvis over i 4-2. Vi ble rett og slett hengende etter, kommenterte Jensen.

Likevel var det tross alt en del bra i denne kampen. Også Norge kom relativt lett til i sitt angrep, og scoret mange mål. Trenerteamet fikk rullert på nesten alle spillerne sine, og flere viste gode enkeltprestasjoner. Og forsvaret? Det kan vel bare bli bedre.

Norge møter Portugal i morgen, lørdag, klokken 15:00.

Norge - Spania 29-36 (16-19)
Landskrona Idrottshall

Norge LM02
Nicolai Strøm Thoresen, Runar IL 6; Magnus Vik Gabrielsen, Falk SK 4; Aksel Hald, Tromsø HK 4; Isak Sanderød-Bakkerud, HK Rygge 3; Ebbe Stankiewicz, Fyllingen 3; Filip Manfred Tilge, Nordstrand IF 3; Josh Larry Gabula Korsvik, AK28 2; Aleksander Høiness, Haslum IL 1; Nikolai Nalbant Moe, HK-72 Sande 1; Tord Lea Knutsen, Nærbø IL 1; Nikolai Nalbant Moe, HK-72 Sande 1; Tord Lea Knutsen, Nærbø IL 1; Martin Paulsen Aarvik, Runar IL 1; Erlend Johnsen, Charlottenlund SK; Thomas Stenersen, HK Rygge; Marcus Haarvik Robson, Fyllingen; Jørgen Lunde Flotve, Stord og Martin Holmen Eberlein, HK-72 Sande.

Toppscorer Spania
Jan Gurri Aregay, Daniel Serrano Rodriguez og Arthur Parera Ibánes, alle med 5 mål.