Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Drammen HK avanserte enkelt til 3. runde av Challenge Cup.
Drammen HK avanserte enkelt til 3. runde av Challenge Cup.

Drammen videre til 3. runde

Med sammenlagtseier 74-38 over Mahsul HC er Drammen klare for neste runde i Challenge Cup.

Etter en enkel 22-målsseier i går var det knyttet lite spenning til returoppgjøret mellom Drammen HK og Mahsul HC i 2. runde av Challenge Cup. Og som forventet tok Drammen nok en enkel seier på hjemmebane. Mahsul HC scoret kampens første mål, men så tok det 12 minutter og 7 Drammen-scoringer før gjestene fra Aserbajdsjan fikk sin andre nettkjenning. Hjemmelaget fortsatte å øke forspranget og til pause var de foran på stillingen 20-12. Andre omgang ble en konsentrasjonsprøve for DHK og det hele endte til slutt 36-22. Det gir sammenlagtsifrene 74-38 til Drammen.  

Ola Hoftun Lillelien spilte nok en god kamp for hjemmelaget og ble kampens toppscorer med 13 mål. 

Datoer og motstander for 3. runde av Challenge Cup kommer. 

FAKTA
Challenge Cup menn, 2. runde
Mahsul HC - Drammen 22-36 (12-20)
Drammenshallen
162 tilskuere
Drammens målscorere: Ola Hoftun Lillelien 13, Espen Gommerud Våg 6, Ola Romsaas 5, Kristoffer Raastad-Hoel 3, Nicolai Nalbant Moe 3, Lasse Larsen Thorsbye 3, Jesper Meinby Pedersen 2, Espen Lie Hansen 1. 
Toppscorer Mahsul HC: Uzeyir Salimov 4. 
Utvisninger: Mahsul HC 3x2 min, Drammen 1x2 min.

Følg Challenge Cup for menn her