Drammen HK avanserte enkelt til 3. runde av Challenge Cup.

Drammen videre til 3. runde

Med sammenlagtseier 74-38 over Mahsul HC er Drammen klare for neste runde i Challenge Cup.

Etter en enkel 22-målsseier i går var det knyttet lite spenning til returoppgjøret mellom Drammen HK og Mahsul HC i 2. runde av Challenge Cup. Og som forventet tok Drammen nok en enkel seier på hjemmebane. Mahsul HC scoret kampens første mål, men så tok det 12 minutter og 7 Drammen-scoringer før gjestene fra Aserbajdsjan fikk sin andre nettkjenning. Hjemmelaget fortsatte å øke forspranget og til pause var de foran på stillingen 20-12. Andre omgang ble en konsentrasjonsprøve for DHK og det hele endte til slutt 36-22. Det gir sammenlagtsifrene 74-38 til Drammen.

Ola Hoftun Lillelien spilte nok en god kamp for hjemmelaget og ble kampens toppscorer med 13 mål.

Datoer og motstander for 3. runde av Challenge Cup kommer.