Pocket Valley

Espen Lie Hansen ble Drammens toppscorer med 12 nettkjenninger.

Enkel åpning på Challenge Cup

Drammen HK åpnet sesongens Challenge Cup med seier 38-16 over Mahsul HC fra Aserbajdsjan.

Dermed fikk DHK en drømmestart på det som er siste utgave av Challenge Cup. Fra neste år vil turneringen erstattes av en fornyet EHF Cup.

Ola Hoftun Lillelien scoret matchens første mål og satte standarden for det som til slutt ble en grei skuring for hjemmelaget. Mahsul HC, som deltar i turneringen for første gang, ble tidlig hengende bakpå og allerede ved halvspilt omgang lå de syv mål bak et treffsikkert Drammen. Til pause hadde målforskjellen økt ytterligere, da stod det 21-9 på tavla.

Andre omgang fortsatte som den forrige og Drammen kunne kontrollere inn til en solid seier i sin første Challenge Cup-kamp for sesongen. Espen Lie Hansen ble lagets toppscorer med 11 mål.

Allerede i morgen kl. 18.00 møtes lagene igjen, og med en målforskjell på 22 mål er Drammen godt rustet inn mot returkampen.