Bittert!

Spania ble akkurat ett nummer for store for guttelandslaget i den femte kampen i European Open onsdag.

Er det bedre å tape med både ett mål enn to? Landslagstrener Fredrik Ruud var tydelig skuffet etter tap 21-22 for Spania i den femte, og det som ble den avgjørende, kampen i European Open i Göteborg onsdag kveld.

Vinneren av kampen skulle gå videre til sluttspill. Taperen ikke.

- Vi startet litt bakpå i denne kampen og slapp inn for mange mål i begynnelsen av den første omgangen, fortalte Ruud på telefon fra Sverige etter kampslutt. Dessuten spilte Spania et offensivt forsvar vi ikke helt fikk hull på til å begynne med.

Til pause var Spania foran 15-11.

I den andre omgangen klarte de norske guttene å snu kampen, og pustet spanjolene i nakken.

Da det gjenstod tre minutter av kampen var Norge bare to mål bak, og kom til flere gode sjanser. Ingen satt.

Spania vant til slutt 22-21.

- Det gikk ikke vår vei i kveld. Det handler til syvende og sist om å vinne i håndball, og da var ikke dette godt nok, avsluttet Ruud.

Norge kom på tredje plass i gruppe C, med like mange poeng som Israel. Norge skal spille om 9. - 16. plass.

Spania - Norge 22-21 (15-11)