LM02 0207192.JPG

Atter to poeng

Norge scoret dobbelt så mange mål som Georgia - selv om det var i forsvar den viktigste jobben ble gjort!

Etter å ha startet European Open med tap for Færøyene mandag formiddag og seier over Estland mandag kveld kunne landlagstrener Fredrik Ruud være fornøyd med guttelandslaget som vant solid 26-13 over Georgia i dag, tirsdag.

- Det ble en fin kamp i dag, kommenterte Ruud etter spilleslutt. Denne kampen ble vunnet bakover.

Norges LM02 var godt forberedt, og visste at de hadde en viktig jobb å gjøre i forsvar. Georgia ble stoppet ganske umiddelbart, men det kostet. På kort tid fikk Norge hele tre to-minuttere, og måtte spille åpningen av kampen i undertall.

Når det sitter bakover flyter det ofte fremover også. Til pause var Norge foran med 13-6.

Også i den andre omgangen var det forsvarsspillet som dominerte. Tross 13-måls seier har Ruud litt å finpusse på:
- Vi bommet på alt for mange 100% sjanser i dag. Vi kan alltid bli bedre.

Bedringsvilje er det garantert i den norske troppen. Direkte fra kamp reiste laget samlet for å trene en styrkeøkt - før litt hvile med venner og familie.

LM02 spiller i morgen, onsdag, de to siste kampene i gruppespillet i European Open. Først ut er Israel klokken 10:30.

Georgia - Norge 13-26 (6-13)