Elverums toppscorer Sigvaldur Gudjonsson

To av to til Elverum

Elverum tok sin andre seier i herrenes sluttspillfinale da de tok i mot ØIF Arendal i Terningen arena onsdag.

I første sluttspillfinale, i Sør Amfi søndag, endte det 30-26 til Elverum.
Som da, kom første utvisning i andre kamp raskt - faktisk etter bare 35 sekunder. ØIFs Hermann Vildalen måtte ta seg en pustepause, mens Alexander Westby scoret kampens første mål på 7-meter for Elverum.

Det sto imidlertid bare 1-2 i gjestenes favør da fem minutter var spilt, mye takket være gode målvakter i begge ender.
Etter 10 minutter var stillingen fortsatt bare 3-3, mens det halvveis ut i første omgang sto 6-8 til ØIF Arendal på tavla.
Da sa vertene takk for følget, og dro ifra. Fem minutter senere hadde Elverum scoret hele seks mål, og stillingen var 12-8.
Til pause ledet Elverum 16-12.

I andre omgang svingte det litt, Elverum holdt seg foran hele veien og på det meste med hele 10 mål.
Seieren var aldri truet, og til slutt kunne Hedmarkingene juble for seier 30-22.
Elverums målvakt Morten Nergaard ble intervjuet av TV2 etter kampslutt:
- Vi kom litt bakpå fra start, men holdt oss til planen og fikk kontra mye. Det holdt til seier i dag, men enn så lenge har vi ikke vunnet noe. Vi må opp enda ett hakk for å ta det på søndag!

Søndag 19. mai kl 2015 spilles tredje sluttspillfinale. Dersom Elverum vinner denne, på bortebane i Sør Amfi, er de sluttspillmestere. Dersom ØIF Arendal vinner, står det 2-1 i kamper til Elverum, og en fjerde finale må til, da sluttspillfinalene spilles som best av fem kamper.