Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2016_Isbjørn-på-banemønster_640x360.jpg

Larvik anker ikke

Norges Håndballforbund har mottatt beskjed fra Larvik HK om at klubben ikke anker Elitelisensnemndas vedtak.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

14. mai ble det kjent at Elitelisensnemnda ikke tildeler Larvik Håndballklubb lisens for spill i Eliteserien sesongen 2019/2020. Vedtaket ble begrunnet med at klubben ikke imøtekommer kravet til positiv egenkapital pr. 31. desember 2018.

Norges Håndballforbund kan nå bekrefte at Larvik HK har gitt beskjed om at de ikke anker avgjørelsen.

Klubbens seniorlag på kvinnesiden blir dermed degradert til 1. divisjon fra og med kommende sesong. Deres plass i Eliteserien tilbys – i henhold til paragraf 11 i Norges Håndballforbunds kamp- og konkurransereglement – til Follo HK Damer, som det beste tapende laget i kvalifiseringen.