Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Det ventes jubel når Håndballens Hederspriser skal deles ut. (Illustrasjonsfoto)
Det ventes jubel når Håndballens Hederspriser skal deles ut. (Illustrasjonsfoto)
Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Hederskveld

10. mai, under Håndballtinget, skal Håndballens Hederskveld markeres med prisutdelinger.

Festmiddagen etter første dag av forhandlingene på Håndballtinget 2019 blir rammen for den aller første utgaven av Håndballens Hederskveld med utdeling av årets Hederspriser. 

Fra hele landet er det spilt inn kandidater til de ulike prisene, og kvaliteten på de nominerte har vært høy. Juryen har hatt en stor og utfordrende jobb med å velge ut årets prisvinnere. 

Kategoriene er Årets hallbygger, Årets mangfoldspris, Årets ungdomstrener, Årets klubb, Årets klubbutvikler og Årets begeistrer. 

Alle kandidater ble gjennomgått og vurdert opp mot kriteriene for prisen, før juryen hadde flere runder for å komme fram til årets vinnere.
Den endelige avstemmingen var hemmelig, og det var kun administrator som kjente sluttresultatet når avstemmingen var avsluttet.
Dette med unntak av Årets begeistrer, som er juryens egen pris.

Juryen for Hedersprisene har bestått av
Leder:
Heidi Tjugum fra Forbundsstyret.
Medlemmer: 
Tonje S. Jelstad, Forbundsstyret, Gro Gulliksen, NHF Region Sør, Per Otto Furuseth, NHF Ullevaal og Paal T. E. Lilletvedt, NHF Region Vest.

Se mer om kategoriene og hva som er lagt til grunn for prisene 

Prisvinnerne vil bli offentliggjort på Håndballforbundets nettsider og i sosiale medier etter utdelingene av prisene fredag kveld.