Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHFs hederskveld

Håndballens hederskveld arrangeres fredag 10. mai. Nå kan du nominere din favoritt!

Fredag 10. mai arrangeres Håndballens hederskveld. Der ønsker vi, som navnet tilsier, å hedre noen av norsk håndballs fremste bidragsytere. De som er med og skaper den gode aktiviteten, oppslutning rundt klubben og laget, begeistring og deltakelse.

For å finne dem som gjør det lille ekstra trenger vi din hjelp!  DU kan stemme på din favoritt innen følgende kategorier:

HÅNDBALLENS HEDERSPRIS: ÅRETS HÅNDBALLKLUBB 2019
Det er i klubben det skjer!

Årets håndballklubb kan komme fra topp, bredde, innendørshåndball og beachhåndball. Dette er en klubb som er veldrevet gjennom flere år, med stort fokus på utvikling av klubben og menneskene i den, herunder trenere, dommere, ledere og aktive. Årets håndballklubb tar en aktiv rolle i sitt lokalmiljø, og er et godt sted å være.

HÅNDBALLENS HEDERSPRIS: ÅRETS HALLBYGGER
Håndball for alle!

Tilstrekkelig med hallflater er avgjørende for at vi skal nå visjonen «Håndball for alle». Årets Hallbygger kan være en klubb, en kommune, en region eller andre som har lagt ned spesielt stor innsats for at det er bygget ny(e) hall(er) eller håndballanlegg som gir økt tilgang til aktivitet for barn og unge. Samarbeid mellom frivillige, kommune og næringsliv teller positivt under denne kategorien. Hallen(e) må være ferdigstilt før nominasjonen.

HÅNDBALLENS HEDERSPRIS: ÅRETS UNGDOMSTRENER 2019
Flere spillere lenger!

Årets ungdomstrener er trener for lag med spillere mellom 13 til 19 år, og kan beskrives som en person som «ser» spillerne individuelt. Treneren har satset på å heve sin kompetanse, og kombinerer det å skape gode resultater med et godt lagsmiljø. Treneren er en meget sterk bidragsyter til å beholde flere spillere i klubben laget over lengre tid.

HÅNDBALLENS HEDERSPRIS: ÅRETS KLUBBUTVIKLER 2019
En enklere klubbhverdag!

Årets klubbutvikler er en person som møter klubben der den er, med høy grad av service og vilje til å støtte klubben i sin utvikling. Vedkommende er frivillig eller ansatt i norsk håndball, og jobber på oppdrag for norsk håndball. Årets klubbutvikler er kjent for både å se klubbens behov, igangsetting og oppfølging av tiltak.

HÅNDBALLENS HEDERSPRIS: ÅRETS BEGEISTRER 2019
Etymologi: fra tysk begeistern, beånde, av be- og en avledning av Geist 'ånd; sjel', grunnbetydning 'beånde'; etter fransk enthousiasmer, jf. entusiasme; se også begeistret, begeistring. 

I denne klassen er det juryen selv som velger sin vinner. Her gjelder det om å spille inn en person som gjør inntrykk gjennom sin innsats for norsk håndball.  Dette er en person som vekker henrykkelse; som løfter og ildner folk til innsats, og som beveger, inspirerer, river med seg sine tilhørere og støttespillere. Denne personen begeistrer kort og godt dem vedkommende møter.

HÅNDBALLENS HEDERSPRIS: ÅRETS MANGFOLDSPRIS 2019
Åpen og inkluderende!

Årets mangfoldspris deles ut til en klubb, lag eller enkeltperson som utmerker seg for sitt arbeid for mangfold og inkludering. Dette stiller krav til relasjonsbygging, sosial deltakelse, likeverd og fellesskap gjennom deltakelse i norsk håndball – på eller utenfor banen.

Trykk her for å avgi din stemme. Frist for nominasjon er fredag 5. april kl. 12.00.

Prisvinnerne vil inviteres til Hederskvelden hvor utdeling vil finne sted.

Juryen for Hederskvelden består av:
Leder: Heidi Tjugum, Forbundsstyret
Medlem: Tonje S. Jelstad, Forbundsstyret
Medlem: Gro Gulliksen, NHF Region Sør, styreleder
Medlem: Per Otto Furuseth, NHF Ullevaal
Medlem: Pål Lilletvedt, NHF Region Vest