Birk Hermann Inselseth gjorde en god match for Norge.

Tremålstap

De norske u-gutta kom for langt bakpå i første omgang, og tapte tross bedring til slutt med tre mål mot Danmark.

Etter å ha tapt mot Ungarn torsdag og spilt jevnt med Serbia fredag, var det nordisk duell i den siste kampen i firenasjonersturneringen lørdag formiddag.

Mot Danmark startet de norske guttene med fine initiativ i angrep. De kom til mange gode sjanser, men ballen fant ikke veien helt frem til nettet. Laget brant flere 100% sjanser, og da er det rett og slett ikke godt nok. Til pause var stillingen 13-17 til Norge.

Heller ikke bakover gikk det på skinner.
- Selv om vi spilte en ok førsteomgang i dag, var vi alt for dårlige og tapte mange dueller bakover, kommenterte landslagstrener Jonny Jensen etter spilleslutt.

Den andre omgangen startet dårlig for spillerne med det norske flagget på  brystet. Etter et par minutter spill var unge Norge hele ni mål bak.

- Så tok vi oss sammen, og spillet falt mer på plass. De siste 20 minuttene spilte vi kjempebra. Faktisk vant vi andreomgang med ett mål, kommenterte Jensen.

Danmark vant likevel med 31 nettkjenninger kontra Norges 28.

Norge - Danmark 28-31 (13-17)