Tobias Grøndahl fra Vestre Bærum var kampens toppscorer fredag.

U-uavgjort

Tett, tøft og spekket med unge talenter i u-guttenes kamp mot Serbia fredag ettermiddag.

Det startet litt trådt for de norske guttene i Ungarn fredag ettermiddag. De klarte å holde følge med Serbia, men slet lenge et og to mål bak. Selv om lagene lå likt på både 8-8 og 12-12, var det serberne som hadde overtaket store deler av den første omgangen.

På tampen av den første perioden spilte de norske unggutene seg opp i angrep, og til pause var det noe overraskende Norge som lå to foran.

Også etter hvilen var det tett og jevnt mellom de to lagene. Faktisk så tett at det endte i et uavgjort...

- Vi gjorde en veldig god kamp i angrep og spilte oss til mange gode sjanser i dag, kommenterte landslagstrener Jonny Jensen etter kampslutt torsdag.

I forsvar tapte Norge dessverre for mange dueller. Ellers hadde regnestykket sett annerledes ut.

Norge LM00
Tobias Grøndahl, Vestre Bærum HK 8; Kristian Hübert Larsen, Tjølling IF 3; Birk Hermann Inselseth, Tjølling IF  3; Ola Hoftun Lillelien, HK-72 Sande 3; William Fiala Gjermundnes, ØIF Arendal Elite  3; Eric Nicolay Jensen, Kristiansand IF 3; Jonas Myreng Elverhøy, Elverum Håndball 3; Nicolai Daling, Sverresborg HK 2; Kasper Thorsen Lien, Sarpsborg IL Håndball 1; Eskil Dahl Reitan, Sverresborg HK 1; Kristoffer Raastad-Hoel, Drammen HK1; Simen Lyse, Charlottenlund SK; Victor Heldinghof, Follo HK; André Bergsholm Kristensen, ØIF Arendal Elite; Markus Buchardt, Bergsøy IL og Markus Nilsen, Kristiansand.

De resterende kampene spilles slik:

11.april kl. 18:00 Ungarn – Norge
12.april kl. 14:30 Serbia – Norge
13.april kl. 10:00 Norge – Danmark

Kampene spilles i Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnok, Balatonboglár, Ungarn.