Fra kampen mellom Haslum og Grane. Foto Øystein Syversen

Fyllingen og Grane vant

I kvalifiseringen til 1. divisjon for kvinner var det bortelagene Fyllingen og Grane som vant første kamp.

Det beste laget etter to kamper rykker opp til 1. divisjon.

I kampen mellom Utleira (vinner avd. 4) og Fyllingen (vinner avd. 2) var det lenge jevnt og begge lag hadde ledelsen. Det var uavgjort 14-14 til pause. I hele 2. omgang var det Fyllingen som var noen mål foran. Det endte til slutt med Fyllingen-seier 27-24.

Mellom Haslum (vinner avd. 1) og Grane (vinner avd. 3) var det jevnt det første kvarteret, før gjestene fikk et overtak. Via 20-17 til pause ble ledelsen stadig klarere utover i 2. omgang og til slutt endte det 33-27 til gjestene fra Arendal.

Returkampene spilles søndag 28. april:
Kl. 1700 i Framohallen: Fyllingen–Utleira
Kl. 1800 i Sør Amfi: Grane Arendal–Haslum

De to lagene som taper dobbeltmøtet spiller om den tredje og siste ledige plassen 2. og 5. mai.