Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Camp Sagosen fulltegnet

Det tok kun 17 minutter før årets utgave av Camp Sagosen ble fulltegnet, men du kan stå på venteliste.

– Det er ekstremt morsomt å se interessen for campen vår! Dette skal bli sommerens høydepunkt for alle som deltar, sier Sander Sagosen.

Det er ikke lenger mulig å skrive seg på venteliste.

Dette er håndballskolen for deg som vil ha litt ekstra! Her vil du få inspirasjon til teknisk og taktisk trening og styrketrening, alt tilpasset riktig aldersnivå. Vi vil også ha tilpassede økter for målvakter. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill, glede, mestring og nye vennskap! 

Sander er veldig engasjert i prosjektet og mener Camp Sagosen i samarbeid med Norges Håndballforbund og Rema 1000 er viktig for unge spillere med ambisjoner. 

– Jeg gleder meg masse til tre fulle dager med håndball, nye bekjentskaper og mye moro! I CSK-hallen jeg har lagt ned flest treningstimer og spilt de fleste av mine kamper frem til nå, så jeg synes det er kult å kunne arrangere en håndballskole for dagens unge talenter akkurat her. Jeg håper jeg kan være en inspirasjon til mange unge som drømmer om å kunne leve av håndballen, og jeg vil derfor dele litt av mine erfaringer fra CSK-hallen til hjemmebanen min i Paris! 

Er du allerede påmeldt? Les mer om Camp Sagosen 2019
Se mer om håndballskoler