Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Camp Sagosen 2019

21.–23. juni arrangerer Sander Sagosen i samarbeid med NHF og REMA 1000 Camp Sagosen.

Camp Sagosen er fulltegnet!

Dette er håndballskolen for deg som vil ha litt ekstra. Her vil du få inspirasjon til teknisk og taktisk trening og styrketrening, alt tilpasset riktig aldersnivå. Vi vil også ha tilpassede økter for målvakter. På håndballskolen vil det være fokus på å utvikle individuelle ferdigheter og samspill, glede, mestring og nye vennskap!

Dette sier sponsorsjef Vidar Riseth i REMA 1000 om Camp Sagosen:
For oss i REMA 1000 er vi stolte vi kan være hovedsponsor for Håndballgutta, men for att vi skal ha et bra landslag i fremtiden så er det viktig vi jobber med bredden også. Sander Sagosen er kåret til verdens beste håndballspiller, så en bedre læremester får man ikke. Derfor sponser vi Camp Sagosen og bredden i norsk håndball. 

Om du er mellom 12 og 16 år (årgang 2007–2003), gutt eller jente, er du velkommen til å delta!

Camp Sagosen finner sted i CSK Varmbo Arena i Trondheim 21.–23. juni 2019, og påmeldingen åpner torsdag 25. april klokken 12.00. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder og det er ikke mulig å reservere plass.

Prisen er fastsatt til kr. 2 500,-. 

Scandic tilbyr overnatting til deltagere på Camp Sagosen: 
Scandic Bakklandet
Kode: BNOR200619
Standard singelrom til 1490,- 
Standard dobbeltrom til 1590,- 
Pris er pr rom pr natt inklusiv frokost.
 
Scandic Lerkendal 
Kode: BNOR200619
Standard singelrom til 1090,- 
Standard dobbeltrom til 1190,- 
Pris er pr rom pr natt inklusiv frokost. 
 
Kode må oppgis ved booking. 
Navn, mail adr, tlf nr og kortgaranti med opplyses ved booking. 

Påmeldingslenke kommer på handball.no 

Vi forventer stor pågang når påmeldingen åpner, noe som kan påvirke hastigheten på nettsiden.

Spørsmål om Camp Sagosen? Ta kontakt med Norges Håndballforbund v/ Monika Helganger på e-post: monika.helganger@handball.no

SAMARBEIDSPARTNERE: 

Her vil du som deltager og foresatt finne praktisk informasjon om Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000. Om du ikke finner svar på eventuelle spørsmål her setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss på mail: monika.helganger@handball.no

Camp Sagosen er et samarbeid mellom Sander Sagosen, REMA 1000 og Norges Håndballforbund og arrangeres for andre gang sommeren 2019, 21.- 23. juni i CSK Varmbo arena i Trondheim.

Adresse: Tunvegen 18B, 7058 Jakobsli   

Til deg som deltar: 

Om du er mellom 12 og 16 år (årgang 2007-2003), gutt eller jente, er du velkommen til å delta! Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000 vil gi deg det lille ekstra.

Som deltager her vil du få et innblikk i hvordan Sander trente da han var på denne alderen, både håndballtaktisk, håndballteknisk og ikke minst hvordan han trente styrketrening på de ulike alderstrinnene. Sander har satt sammen øktplaner og treningstips og gleder seg til å lære de bort! Deltagere vil bli utstyrt med sekk, håndball, t-skjorte, drikkeflaske og en notatbok som du kan notere i under teoriøktene eller etter at håndballøktene er ferdig, slik at du husker det du har lært. Camp Sagosen avsluttes søndag ettermiddag med en times langt foredrag av Sander om veien hans fra «Talent til Verdens Beste», samt en kåring av «Campens Beste Lagspiller».

Til deg som foresatt:

Camp Sagosen i samarbeid med REMA 1000 arrangeres over tre dager, fra fredag 21. til søndag 23. juni. Dagen starter kl. 09.00 og varer til kl. 15.00. I løpet av dagen vil det bli servert lunsj samt to fruktmåltid, levert av REMA 1000. De unge vil bli tatt godt hånd om av dyktige og engasjerte instruktører. Planene for dagene er utarbeidet i et samarbeid mellom Sander Sagosen og Norges Håndballforbund. Lørdag ettermiddag blir det et sosialt arrangement for alle deltakerne/ instruktørene på Campen. Camp Sagosen avsluttes søndag ettermiddag med en times langt foredrag av Sander om veien hans fra «Talent til Verdens Beste», samt en kåring av «Campens Beste Lagspiller» hvor også foreldre får adgang.

Pris:

Deltagelse på Camp Sagosen  i samarbeid med REMA 1000 koster kr. 2 500 per deltager. Prisen inkluderer tre dagers håndballskole, utstyrspakke, alle måltider, sosial aktivitet og foredrag. 

Måltider: 

Vi ønsker å sette et særlig fokus på å ha en "Sunn Idrettshall, og vil tilrettelegge for at det skal være smarte matalternativer på Campen. Evt. allergier/intolleranser meldes inn sammen med påmelding

Om du er mellom 12 og 16 år (årgang 2007-2003), gutt eller jente, er du velkommen til å delta!

Camp Sagosen finner sted i CSK Varmbo Arena i Trondheim 21.-23. juni 2019, og påmeldingen åpner torsdag 25. april klokken 12.00. Første mann til mølla prinsippet gjelder og det er ikke mulig å reservere plass.

Prisen er fastsatt til kr. 2500,-.

Påmeldingslenke kommer på handball.no

Spørsmål om Camp Sagosen? Ta kontakt med Norges Håndballforbund v/ Monika Helganger på e-post: monika.helganger@handball.no