Eva Moen stod frem som en bauta i det norske forsvaret.

Nok en juniorseier!

Juniorjentene vant også sin andre kamp i firenasjonersturneringen i Romania.

Det startet bra for de norske jentene mot Polen lørdag ettermiddag. Etter få minutter spill var Norge oppe i en 4-1 ledelse, men så falt intensiteten i forsvar og jentene var ikke nøyaktige nok i angrep.

Til pause lå Norge bare foran med ett.

- Etter pausen klarte vi å holde intensiteten i forsvar oppe, og vi kom mer i kroppen på skytterne deres, kommenterte landslagstrener Sissel Nygård Pedersen til handball.no etter kampslutt.

Deretter fikk de norske jentene flere mål både i ankomstfasen og i kontra, samtidig som de var disiplinerte i det etablerte angrepsspillet.

Polen - Norge 25-33 (12-13)