Fyllingen-spiller Benedikte Kalstad Hernes gjorde en god jobb i det norske målet.

Ned med Nederland!

I en kamp som startet tungt og tregt, tok unge Norge seg kraftig sammen, og halte i land en skikkelig lagseier.

Norges juniorjenter er på samling i Romania. Over tre dager spilles nå Trofeul Carpati Cup, en turnering hvor Nederland og Polen er med i tillegg til vertsnasjonen og Norge.

Norge åpnet mot Nederland fredag ettermiddag. Kampen startet litt passivt for de norske jentene, både i forsvar og angrep. Nederland lå offensivt i forsvar og Norge mistet initiativ, og ble alt for stillestående. I forsvar var ikke Norge aggressive nok til å lage de bruddene som måtte til.

Selv for halv maskin var Norge likevel best, og til pause var ledelsen 17-14 favør Norge.

I den andre omgangen fikk pipa en annen låt, og både forsvar og angrep satt mer som det skulle.
- Dette var en skikkelig lagseier hvor alle bidro, sa landslagstrener Sissel Nygård Pedersen, som sammen med Knut Ove Joa leder det norske landslaget.

Norge møter Polen i morgen, lørdag, klokken 16:00 norsk tid (17:00 lokal tid). Kampen kan streames her.