Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nye billetter i salg!

Fra og med 9. januar er det mulig å kjøpe todagersbilletter til EURO 2020 for herrer.

9. januar 2020 blåses EURO 2020 for herrer i gang. Norge er arrangørland sammen med Østerrike og Sverige, i det som blir det største europamesterskapet gjennom tidene. 

Tre arrangører, 24 nasjoner, seks innledende grupper, to hovedrundepuljer, og med finalekamper i Tele2 Arena i Stockholm. For første gang vil finalehelgen strekkes over tre dager, og det er ventet over 20.000 tilskuere til klimakset i den svenske hovedstaden.

Få dager etter at salget åpnet 24. oktober var over 30.000 billetter solgt på tvers av de tre arrangørlandene. Seksdagersbilletter som ble lagt ut for salg til kampene i Trondheim var populære julegaver, og fra og med 9. januar 2019 er det også mulig å kjøpe todagersbilletter til kampene i Nye Nidarøhallen.

Billetter kan du kjøpe her.

I løpet av sommeren og høsten 2019 vil flere billetter bli frigitt i det åpne markedet, etter hvert som andre nasjonale forbund sier fra seg deler av sine kvoter. 

Før dette skal EM-gruppene trekkes. Det skjer 28. juni. Vertsnasjonene er forhåndskvalifisert, og Norge vil spille sine innledende kamper i Trondheim (gruppe D). Sverige åpner i Göteborg (gruppe F), mens Østerrike starter i Wien (gruppe B). Dersom de sikrer plass gjennom kvalifiseringen vil Tyskland spille i Trondheim (gruppe C), Kroatia i Graz (gruppe A) og Danmark i Malmö (gruppe E).

Trondheim er en av to byer som skal huse kamp under selve åpningsdagen av EHF EURO 2020. Også Graz har kamp 9. januar 2020.

- I 2020 er det ti år siden forrige gang det ble arrangert et håndballmesterskap i Norge. Vi er svært glade over endelig å kunne invitere verdens største stjerner hit igjen. Trondheim er en by med store idrettstradisjoner, og hver eneste av de neste 365 dagene vil vi jobbe for å legge byen til rette for EM-fest.

I desember 2020 får vi i tillegg gleden av å være vertskap for kvinnenes EURO 2020, så vi har mye å se frem til, sier prosjektleder for begge EM-turneringene i Norge, Kia Haftorn Otnes.

- EHF EURO 2020 vil ikke bare bringe verdens beste håndballspillere til Østerrike, men i det hele tatt et gi oss et sportsarrangement i verdensklasse. Sammen med våre partnere Sverige og Norge skal vi stå på for å gjøre EHF EURO 2020 allestedsnærværende de neste 12 månedene, sier generalsekretær i Det østerrikske håndballforbundet, Bernd Rabenseifner.

- Dette historiske mesterskapet er allerede et arrangement svensker snakker om, og billettsalget har nådd rekordhøyder, sier øverste sjef for EHF EURO 2020 i Sverige, Krister Bergström.

Frivillig i EHF EURO 2020? 
Dersom du ønsker å være med på EM-festen i Trondheim neste januar fra innsiden, er det nå mulig å søke om å være frivillig.

Les mer om å være frivillig i EHF EURO 2020