Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180102_Bergerud,-Torbjørn_640x360web.jpg
Thorbjørn Bergerud spilte seg opp, og gjorde en vanvittig bra andre omgang.

Opptur i oppkjøringen

De norske håndballgutta reiste seg etter en middelmådig førsteomgang, og vant med fem mål over Tyskland.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg VM-kvalik for håndballgutta, allerede lørdag møter Norge Sveits i DnB Arena i Stavanger til den første av to play-off kamper. I kveld spilte  herrelandslaget oppkjøringskamp mot Tyskland i München. Kampen mot Tyskland ble historisk - den første landskampen i håndball som ble sendt via håndballens egen plattform. Dessverre slet produsenten med signalene i Tyskland, og den første omgangen ble vanskelig å se via nettet.

Det er likevel bedre med tekniske problemer i luften enn tekniske feil på banen, og ble en flott testkamp for de norske håndballgutta. Det hele startet nervepirrende, men endte med en solid seier over et sterkt tysk lag. Det norske forsvaret stod støtt spesielt i den andre omgangen. Aller bakerst stod landslagsmålvakt Thorbjørn Bergerud, som endte med en redningsprosent på over 50%!

Norge lagde hele 30 mål, så nå gjelder det å holde nivået oppe frem til play-off lørdag. Sander Sagosen ble Norges toppscorer med 8 mål.

Sluttsifrene ble 30-25 seier til Norge.

Les mer om VM-kvalik for håndballgutta.