Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene
Annonse:
Gjensidige Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180405-LMS-O'Sullivan,-Christian-2.jpg
Følg Christian O'Sullivan og Håndballgutta på handballtv.com

Historisk sending

I kveld kan du se oppkjøringskampen til Håndballgutta mot Tyskland på håndballens egen plattform.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kampen ser du live på handballtv.com  fra Olympiahalle i München, med kampstart kl. 20.00. Dette er første gang i historien at en landskamp i håndball sendes via håndballens egen plattform, og ikke i regi av de tradisjonelle mediehusene.

Til vanlig sender handballtv.com kamper direkte fra Eliteserien i håndball, samt kamper fra aldersbestemt gjennom Bring- og LERØYserien, men i kveld, onsdag, legges altså en landskamp til kanalen for første gang i historien.

- Det har aldri tidligere skjedd at NHF har sendt en landskamp direkte på egen plattform, og vi er stolte over at vi kan ta fullt ansvar for egen sending og eget produkt, når vår mediepartner TV2 ikke hadde mulighet til å vise kampen. Det blir spennende å se hvordan det går i morgen og hvor mange som følger kampen direkte via HåndballTV, sier Markedssjef i NHF Rasmus Aarflot.

Til vanlig vises de norske landskampene i håndball på TV2 og Viasat, men denne gangen satt ikke noen av kanalene på rettighetene.
- Vi bestemte oss på veldig kort varsel at dette var noe vi ønsket å prøve ut, etter at TV2 ikke hadde ledig sendeflate. Vi har et godt samarbeid med TV2, og vi er glade for at vi har fått med oss Harald Bredeli og Bent Svele til å kommentere kampen i kveld, sier Aarflot.
Han legger ikke skjul på at det tradisjonelle mediebildet er i stadig endring, og han tror det kommer til å skje en utvikling i hvordan vi ser sport i framtiden.

- Det er interessant å se hvordan brukerne evner å orientere seg i et fragmentert mediebilde, og hvordan vi må forholde oss til stadidig flere plattformer. Fortsatt konsumeres sport i all hovedsak via de tradisjonelle TV- og mediehusene, men i framtiden vil disse få økt konkurranse fra andre aktører. Ta for eksempel EM i håndball i Frankrike i 2017 for menn, der TV-rettighetene i det tyske markedet ble solgt til Deutsche Kreditbank (DKB), som er hovedsponsor til Bundesligaen. Den gang ble kampene livestreamet i samarbeid med Youtube.

- Vi går med andre ord en spennende framtid i møte på akkurat dette området, avslutter Aarflot.

Sendingen fra Olympiahalle i München starter kl. 1945 på handballtv.com. Kampstart er kl. 2000.